Forstør
Kategorier / sektioner:

No og mig

Af: Delphine de Vigan

Forlag: Peoples Press
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 18-8-2010
Udgivelse: 2. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788771597639
År for denne udgave: 2010
Originalsprog: Fransk
Udgave: 2
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Hæftet
153,95 kr
epub
111,40 kr
zip_mp3
122,40 kr
Paperback
99,95 kr

99,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Fransk bestsellerroman om to piger, tre venner og en familie i opløsning. 
Lou Bertignac er 13 år gammel og går i gymnasiet. Hun har sprunget to klasser over og er både den bedste og den yngste i klassen. Hun er enebarn med en deprimeret mor og en magtesløs far, og i fritiden udtænker hun teorier, der skal tæmme verden. Og så er hun hemmeligt forelsket i Lucas, den ældste og dårligste - men mest cool - i klassen.
Da Lou skal forberede et projekt til skolen, vælger hun tilfældigvis hjemløse som sit emne. På Gare'd'Austerlitz træffer hun No, en 18-årig hjemløs pige, som lader sig interviewe til Lous projekt. De to piger bliver veninder, og venskabet vender op og ned på Lous tilværelse - ikke mindst da Lou beslutter sig for at forsøge at redde No og give hende et hjem og en familie.
En elegant, rørende og anderledes fortælling om familie og hjem(løshed), utilstrækkelige forældre og forsømte børn, og - naturligvis - den første forelskelse.
Delphine de Vigan er født i 1966 og bor i Paris. Hendes roman, No og mig, vakte stor opmærksomhed, da den udkom i Frankrig. Den har modtaget adskillige priser, bl.a. boghandlernes pris (Prix des Libraires, 2008). Den er blevet solgt i mere end 175.000 eksemplarer i Frankrig og er solgt til udgivelse i 17 lande. En filmatisering er også i gang, og filmen får premiere i de franske biografer til jul.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

No og mig

No og mig