Nofret: Samlede historier I
Kategorier / sektioner:

Nofret: Samlede historier I (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Sussi Bech

Forlag: Eudor
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Serietitel: Sussi Bechs Samlede Værker
Sideantal: 184
Dato for udgivelse: 25-10-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Nr. i serien: Bind: 3,
Illustrator: Sussi Bech
ISBN-13: 9788793608429
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering: 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

3. bind i Sussi Bechs Samlede Værker, der samler hendes tegneserier i 7 luksusbind.
Dette bind samler de tre første historier i serien om »Nofret«, Sussi Bechs prisbelønnede, danske tegneserieklassiker om en kretensisk prinsesses oplevelser i oldtidens Egypten:
I »Flugten fra Babylon« bortføres Nofret og hendes søster af pirater, der sælger pigerne til slavehandlere i Levanten. Nofret bliver gift med en rig babyloner, men flygter til Egypten, hvor hun ender som danser på en ussel havneknejpe. Her tvinges hun til at bestjæle gæsterne, da en mystisk syrer dukker op med lommerne fulde af guld.
I »Amons gemalinde« bliver Nofret optaget i Amons harem og sat til at muge ud hos Amons hellige væddere. Hun har dog ambitioner om noget større og får uventet hjælp fra allerhøjeste sted, da hun bliver sendebud mellem Amonpræsten Khamwese og kræfter ved hoffet, der planlægger et kup mod farao Akhnaton.
I »Kætterkongens hof« kommer der foruroligende rapporter fra Egyptens vasalstater, og general Horemheb drager af sted med hæren. Kupmagerne ser deres chance og sætter deres plan i værk. Nofret aner uråd og havner snart i begivenhedernes centrum.
Indeholder desuden 33 siders ekstramateriale, hvor Sussi fortæller, hvordan Nofret-serien blev til, om hendes arbejdsproces og om Nofret, der ikke måtte hedde »Nefer«. Vi får også et par hidtil upublicerede værker fra starten af 1980’erne, bl.a. »Alexandriamysteriet«.
Udgivelsen er en lækker hardback i stort format, 31,5 x 23,5 cm, trådhæftet, med kapitælbånd og bogmærkebånd og trykt på 130g silk artpaper.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Nofret: Samlede historier I

Nofret: Samlede historier I