Nomaden: Pocketudgave
Kategorier / sektioner:

Nomaden: Pocketudgave (Paperback, Dansk)

Af: Ayaan Hirsi Ali

Forlag: Gads Forlag
Format: Paperback
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788712046851
Udgave: 2. (29-06-2011)
Oplag: 2. (09-08-2011)
Første udgivelsesår: 2010
Indbinding: Paperback
Omslagsgrafiker: Lene Nørgaard, Propel
Oversætter: Lone Dalgaard
Originalsprog: Engelsk

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ayaan Hirsi Ali har været længe undervejs. Og hun er endnu ikke kommet hjem. For hvor hører man til, når man har forladt sin familie, sine rødder, sin religion – og er truet på livet? Den prisbelønnede kvindesagsforkæmper er rejst til USA. For at føle sig fri og for at finde sig selv.
Men det er ikke uden omkostninger at forlade islam og offentligt kritisere både religionen og dens mere radikale udøvere. Og det er i bogstaveligste forstand heller ikke gratis at leve et liv med frit valg på de fleste hylder, når ingen har forberedt én på konsekvenserne.
Med selvironi, dyb alvor og skræmmende indsigt konfronterer Ayaan Hirsi Ali den uvidenhed og berøringsangst, der ofte præger debatten om islam. Med udgangspunkt i sine egne erfaringer, sin families tragedier og mødet med muslimer her i Vesten illustrerer den somaliskfødte forfatter skånselsløst, hvorfor vellykket integration kræver, at vi tør forholde os til ubehagelige emner som sex, vold, penge og religion.
Nomaden er en stærk, uafrystelig og dybt personlig rejse; fra en muslimsk stammekultur i Afrika til et moderne liv i USA. Men bogen er også et modigt nødråb – og samtidig et bud på, hvorfor millioner af kvinder bliver undertrykt, misbrugt og mishandlet.
Bogen er bl.a. udkommet i Holland og er kommet direkte ind på bestsellerlisternes top 5.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Nomaden: Pocketudgave

Nomaden: Pocketudgave