Nordens herrer Forstør
Kategorier / sektioner:

Nordens herrer (Bog, Hæftet)

Af: Bernard Cornwell

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 622
Dato for udgivelse: 7-8-2018
Udgivelse: 4. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788726048377
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 4
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
1.770,45 kr
Paperback
114,70 kr
epub
60,70 kr
zip_mp3
87,95 kr

1.770,45 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Vi er nået til år 878, hvor romanens hovedperson Uhtred, der er sakser af fødsel, men opfostret af danske vikinger, har begivet sig mod de nordliggende kongeriger i England for at vinde sin barndoms borg og titel tilbage – og for at bekæmpe sine to barndomsfjender Kjartan den Grusomme og Sven den Enøjede.
På sin færd lykkes det ham at befri trællen Guthred, der kalder sig selv Konge af Northumbrien. Uhtred fatter sympati for Guthred og kan se fordelene ved at alliere sig med ham, så de to drager sammen videre mod nord, mens de forsøger at stable en hær på benene. Uhtred forelsker sig glødende i Guthreds søster Gisela, men Guthred fører sin ven bag lyset og sælger Uhtred til trældom til gengæld for en fredsalliance med Uhtreds onkel Ælfric. Pludselig befinder Uhtred sig som om bord på et dansk handelsskib, der bringer ham til Jylland.
Efter flere års trældom bliver Uhtred imidlertid befriet – af sin danske fosterbroder Jarl Ragnar den Yngre, der har været Kong Alfred den Stores gidsel i årevis, og som nu er blevet lovet sin frihed mod at finde Uhtred og bringe ham til Kong Alfred. Jarl Ragnar og Uhtred sendes mod nord – officielt for at indgå alliancer med kongerne der, uofficielt for at bekrige dem. Snart står Uhtred og Jarl Ragnar ved fæstningen Dunholm, bag hvis mure Kjartan den Grusomme opholder sig. Og så tager et blodigt angreb på de to fosterbrødres fælles fjende sin begyndelse.
Udgivelsen er en storskrift-udgave i 3 bind til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.Anne Knudsen og Leif Davidsen priser Bernard Cornwell til skyerne som en af de bedste inden for sin genre. Bernard Cornwell er englænder, men bor i USA.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Nordens herrer

Nordens herrer