Nedsat pris! Norditalien for livsnydere: fra Piemonte til Toscana Forstør
Kategorier / sektioner:

Norditalien for livsnydere: fra Piemonte til Toscana (Rejseguide, Indbundet)

Af: Anders Grøndahl

Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 151
Dato for udgivelse: 17-3-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Illustrator: Anders Grøndahl
ISBN-13: 9788717045583
Produkt type: Rejseguide
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

193,70 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Anders Grøndahl er atter på farten i Norditalien. Hans tidligere rejsebøger fra den gyldne trekant imellem Piemonte, Ligurien og Toscana er blevet klassikere for alle livsnydere og er for længst udsolgte.
Nu præsenterer han en perlerække af nye, hidtil hemmelige, oaser i det skønne Norditalien, som ligger så bekvemt for os danskere hvad enten turen går dertil i egen bil eller ud på oplevelser via lufthavnene i Bologna, Pisa, Verona, Milano eller Nice. Han genbesøger også de bedste steder fra de gamle bøger og bringer aktuelle tips herfra.
Som altid i Anders Grøndahls lange italienske forfatterskab handler det om skønne byer og landskaber, spisesteder hvor livet nydes sammen med lokalbefolkningen, gode, prisvenlige og ikke mindst velbeliggende overnatningsmuligheder samt spændende rutetips som ofte fører væk fra den slagne landevej og gerne igennem spektakulære hårnålesving ud til nye horisonter. Desuden kommer der masser af aktuelle vintips fra de udvalgte vingårde, som vi besøger undervejs.
Alt oplevet i en atmosfære af positivisme og glæden ved det enkle. Norditalien for livsnydere bringer ikke alene læserne til regionerne Piemonte, Ligurien, Toscana, hvor mange nye fund bliver afsløret ud over besøgene hos de gamle klassikere. Sammen med Anders oplever vi også det spændende Trentino-distrikt og byen Bolzano i nord, hvor nogle af Italiens bedste hvidvine kommer fra. Ved bredden af Iseo-søen skal vi desuden slentre, nyde og fortrylles af det gamle aristokratiske miljø med noble villaer fra sidst i 1800-tallet og i Bologna glæder vi os over det kultiverede liv i de gamle arkadegange, hvor  atmosfæren er intens og hvor det vrimler med delikatesseforretninger og små lokale madhuler.
Velkommen til en lang og uforglemmelig livsnyderrejse. Nyd hele turen eller del den op i små etaper. Der er oplevelser nok til de næste mange år.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Norditalien for livsnydere: fra Piemonte til Toscana

Norditalien for livsnydere: fra Piemonte til Toscana

Måske kunne nedenstående have interesse

Rejsetilbehør

Mangler du en skopose eller en bagagevægt til rejsen? Se vores udvalg af rejsetilbehør