Normale mennesker står ikke i regnen og synger Forstør
Kategorier / sektioner:

Normale mennesker står ikke i regnen og synger (Bog, Hæftet)

Af: Sara Ohlsson

Forlag: Turbine Forlaget
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 244
Dato for udgivelse: 29-6-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Oversætter: Lilian Kingo
ISBN-13: 9788740616965
Produkt type: Bog
Originaltitel: Ingen normal står i regnet och sjunger
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

332,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

”Jeg er blevet hjernevasket til at tro, at forhold skal være ligesom på film.”
”Folk, der står i regnen og synger?” siger Charlie.”Ja, netop,” siger jeg. ”Sådan noget gør rigtige mennesker jo ikke. Normale mennesker står ikke i regnen og synger. Og kærlighed er jo slet ikke sådan, kærlighed er jo skide svært og overhovedet ikke så skide lykkeligt til vore dages ende.” 
Ella og Charlie er bedste venner. Det skulle være de to for evigt, men da Charlie møder Niki, bliver det hele lige pludselig meget kompliceret. For Charlie og Niki bliver kærester, men Niki er i virkeligheden mere interesseret i Ella og slår op med Charlie. Og Ella tror, hun skal være sammen med klassens smarte fyr, men efterhånden går det op for hende, at hun også er interesseret i Niki. Men Niki er jo en pige, og hvad vigtigere er; hun er Charlies ekskæreste, og han er helt knust, og Ella burde være loyal over for ham. Det er bare forbandet svært, når man er mere forelsket end nogen sinde før … 
Normale mennesker står ikke i regnen og synger er en ærlig og humoristisk roman om det svære valg mellem venskab og kærlighed, når de to ikke umiddelbart kan forenes.     
Sara Ohlsson (1977) er født på Öland og bor i dag i Stockholm. Hun arbejder med børne- og ungdoms-tv og debuterede som forfatter i 2011 med Jeg er desværre død og kan ikke komme i skole i dag
Normale mennesker står ikke i regnen og synger er hendes anden ungdomsroman, og med den er hun tilbage med en lige så velskrevet roman, hvor hun skriver om emnerne kærlighed, seksualitet, venskab og kønsroller på en så skarp og klog måde, at det er nemt at genkende sig selv i de problemer og udfordringer, der behandles.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Normale mennesker står ikke i regnen og synger

Normale mennesker står ikke i regnen og synger