Nostradamus store Drømme- og Spaabog Forstør
Kategorier / sektioner:

Nostradamus store Drømme- og Spaabog

Af: Michel de Nostradamus

Forlag: Imprimatur
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 4-10-2018
Udgivelse: 2. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788740970159
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Fransk
Udgave: 2
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

69,40 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Jorden styres af Stjernerne, men Stjernerne styres af Gud! sagde den mærkelige Astrolog og Spaamand Dr. Michel Nostradamus (død 1566), en af de største Sandsigere, der har levet. Hans Evner til at se ind i Fremtiden ved Stjernernes Hjælp var forbavsende. Han forudsagde Kong Henrik den Andens Drab i en Turnering, Hertugen af Guises Mord, Henrik den Tredies Mord, Napoleons Magt og Fald, og hvor mærkeligt det end lyder den store Verdenskrig, som brød ud i 1914.
Michel Nostradamus var derfor ingen af de forskellige godtkøbs „Spaamænd“, men indtager en fremragende Plads blandt de navnkundige Sandsigere, der virkelig kunde se Ting, der er skjult for andre Menneskers Blik. Hans Profetier slog aldrig fejl. Han var Videnskabsmanden, hvor de andre var Fuskere. Selv en saa berømt Dame som Madame de Thébes blegner ved Siden af den navnkundige Nostradamus.
Drømmene var, efter hans Mening, et Fingerpeg, et Varsel om, hvad der venter os, og Drømmene er givet os for at kunne afvende de Farer, der truer os, eller styrke os til Kampen for Livet og give os Mod til Dagens Gerning.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Nostradamus store Drømme- og Spaabog

Nostradamus store Drømme- og Spaabog