Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

NSAB: Nordisk Speditørforbunds almindelige bestemmelser for spedition, transport og oplagring med kommentarer - Nordisk Speditørforbunds almindelige bestemmelser - tillæg, NSAB 2000: tillæg (Bog, Hæftet)

Af: Per Ekelund

Forlag: Jurist- og Økonomforbundet
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 72
Dato for udgivelse: 6-10-1998
Udgivelse: 1. udgave, 1998.
ISBN-13: 9788757459265
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 1998
Første udgivelsesår: 1998
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

243,60 kr

-13%

Vejl. pris: 280,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Er speditøren i virkeligheden bedst tjent med at droppe NSAB?
Det er spørgsmålet for de nordiske transport-speditionsvirksomheder, som hidtil har udfoldet stor omhu for at få NSAB indarbejdet i aftalerne mellem branchens kunder. NSAB er imidlertid blevet meget forandret med NSAB 2000, som netop er trådt i kraft.
Når spørgsmålet om NSAB's fremtid kan rettes, skyldes det blandt andet ændringerne i fragtføreransvaret, idet speditøren nu som hovedregel bliver fragtfører ved alle transporter. Speditørens forhold afgøres da ikke efter NSAB, men efter lovgivningen. Der er også væsentlige og for speditionsbranchens byrdefulde ændringer i forsinkelsesansvaret og i reglerne om forsikringstegning ved oplagring af gods.
NSAB 2000 - Nordisk Speditørforbunds Almindelige Bestemmelser - Tillæg til NSAB med kommentarer er et godt grundlag for speditionsbranchens beslutninger om NSAB i fremtiden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

NSAB: Nordisk Speditørforbunds almindelige bestemmelser for spedition, transport og oplagring med kommentarer - Nordisk Speditørforbunds almindelige bestemmelser - tillæg, NSAB 2000: tillæg

NSAB: Nordisk Speditørforbunds almindelige bestemmelser for spedition, transport og oplagring med kommentarer - Nordisk Speditørforbunds almindelige bestemmelser - tillæg, NSAB 2000: tillæg