Nedsat pris! Ny dansk mad
Kategorier / sektioner:

Ny dansk mad (Bog, Hæftet)

Forlag: Restaurationen
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 159
Dato for udgivelse: 29-3-2016
Udgivelse: 2. udgave, 2016.
Medforfattere: Bo Jacobsen, Lisbeth Jacobsen
ISBN-13: 9788799872404
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Sofie Meedom
Fotograf: Jens Juncker-Jensen
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

193,00 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

»Ny dansk mad« er en kogebog, der fortolker dansk madkultur i en moderne kontekst. Her laves dansk mad på en nutidig og enkel måde med fokus på smagen, håndværket og råvaren. 
Lisbeth og Bo Jacobsen har som et stærkt makkerpar i 25 år drevet Restaurationen i København. De har i alle årene arbejdet med danske råvarer i sæson. De har arbejdet med økologiske og bæredygtige principper, længe før det blev moderne. Og naturligvis har de også altid fokuseret på at bruge hele dyret, lokale råvarer fra små producenter og vilde urter. 
Lisbeth og Bo Jacobsen har mange gange været forud for deres tid og har altid insisteret på at have en professionel og håndværksmæssig tilgang til madlavning - uden kruk og pynt. Deres stædige fokus gør det derfor helt selvfølgeligt, at en kogebog fra deres hånd bliver en klassiker, der vil holde i mange år. En overlegen klassiker, der på smukkeste vis både fastholder og udvikler den danske madkultur, med det karakteristiske Jacobsenske twist.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ny dansk mad

Ny dansk mad