Nedsat pris! Ny i bestyrelsen: en introduktion til mod, magt, mening, medansvar og mavefornemmelse i bestyrelsesarbejdet Forstør
Kategorier / sektioner:

Ny i bestyrelsen: en introduktion til mod, magt, mening, medansvar og mavefornemmelse i bestyrelsesarbejdet (Bog, Hæftet)

Af: Ole Borch

Forlag: Frydenlund
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 161
Dato for udgivelse: 22-10-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788771185980
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

193,00 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvad indebærer det at sidde i en bestyrelse? Hvordan klarer du dig godt som bestyrelsesmedlem? Hvilke regler gælder på området? Og hvad skal du generelt være opmærksom på? Bogen her giver dig alle svarene.
Ny i bestyrelsen er den første af sin art. Den giver dig et grundigt fundament til at udøve et godt bestyrelsesarbejde. Den forklarer begreber, du skal være fortrolig med, og stiller alle de spørgsmål, du som kommende bestyrelsesmedlem bør stille dig selv, inden du siger ja til at indtræde.
Den kommer hele vejen rundt om bestyrelsesarbejdet og forklarer, hvad du skal overveje, inden du siger ja til at sidde i en bestyrelse, om budgetter og regnskaber og om mødernes dagsorden og forløb. Hertil kommer råd og vejledning med reference til både skrevne og uskrevne regler i bestyrelsesarbejdet.
Bogen er som udgangspunkt skrevet til nye bestyrelsesmedlemmer, men også erfarne og dygtige bestyrelsesmedlemmer kan få værdifulde råd med på vejen.
Ole Borch er advokat og partner i Bech-Bruun. Han har mere end 30 års erfaring som medlem af en lang række bestyrelser i små og mellemstore virksomheder - og en tilsvarende lang erfaring med undervisning på universitetsniveau og i en række faglige fora.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ny i bestyrelsen: en introduktion til mod, magt, mening, medansvar og mavefornemmelse i bestyrelsesarbejdet

Ny i bestyrelsen: en introduktion til mod, magt, mening, medansvar og mavefornemmelse i bestyrelsesarbejdet