Nedsat pris! Ny kulturteori
Kategorier / sektioner:

Ny kulturteori (Bog, Indbundet, Dansk)

Forfattere: Karen Hvidtfeldt Madsen, Hans Lauge Hansen, Christian Borch, Henrik Kaare Nielsen, Bjørn Schiermer Andersen, Birgit Eriksson, Mikkel Bolt Rasmussen, Britta Timm Knudsen, Kristine Samson, Carsten Stage, Garbi Schmidt, Lars Tønder, Mikkel Bille, Tim Flohr Sørensen, Mads Rosendahl Thomsen, Jacob Lund, Louise Fabian, Jan Løhmann Stephensen, Mette Sandbye, Erik Svendsen, Lotte Philipsen, Thomas Markussen, Peter Mortensen, Nina Lykke, Devika Sharma, Camilla Møhring Reestorff, Malene Vest Hansen, Christina Jerne, Signe Uldbjerg Mortensen

Forlag: HansReitzels
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788741270821
Udgave: 1. (28-06-2019)
Oplag: 1. (28-06-2019)
Serie: Sociologi
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 800
Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay
Tegnet af: Lymi DTP-service
Fagredaktør: Birgit Eriksson, Bjørn Schiermer Andersen
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ny kulturteori præsenterer samtidens væsentlige kulturteoretiske strømninger. Bogen kan læses som en bredtfavnende introduktion til aktuel kulturteori. Eller den kan læses som en teoretisk opdateret introduktion til temaer, der er vigtige i den aktuelle kultur. Ny kulturteori er en teoretisk grundbog, men teorierne leverer også inspiration, begreber og redskaber til analyse af aktuelle kulturelle fænomener. Alle bogens 25 kapitler supplerer teorierne med konkrete eksempler. Samlet giver de en omfattende, nuanceret og opdateret viden om nye strømninger og aktuelle temaer på det kulturteoretiske felt.

Kultur kan ikke betragtes løsrevet fra andre samfundsmæssige fænomener, og kulturteori er afgørende for at forstå politiske, økonomiske og sociale aspekter af vores samtid. "Kulturteori" præsenteres her som teoridannelser, der kan skabe ny indsigt og refleksion i de dele af humaniora og samfundsvidenskaberne, der er optaget af samtidens kulturproduktion, smal eller bred.

Alle kapitlerne er skrevet af eksperter, som har stræbt mod at præsentere de aktuelle begreber, tendenser og diskussioner på en nuanceret og tilgængelig måde. Hvert kapitel ledsages af anbefalinger til videre læsning og er også i den forstand en indgang til videre fordybelse og udforskning.

Bogen er redigeret af Birgit Eriksson, professor i kulturstudier ved Institut for Kommunikation og Kultur på Aarhus Universitet og af Bjørn Schiermer, professor i sociologi på Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi på Oslo Universitet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ny kulturteori

Ny kulturteori