Nedsat pris! Nya Forstør
Kategorier / sektioner:

Nya (Bog, Hæftet)

Af: Stephen Haggard

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 498
Dato for udgivelse: 18-2-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788711950104
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
260,95 kr
epub
87,10 kr

260,95 kr

-13%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Nya" er en smuk og fint følt kærlighedsroman om en ung pige, der efter sin barndom i Afrika bliver sendt på kostskole i England. Gennem sin frie og utvungne opdragelse er hun langt tidligere udviklet end sine jævnaldrende og må derfor gennemgå mange vanskeligheder både med dem og med sine konventionelle slægtninge. Det på én gang primitive og dybt raffinerede naturbarn synes fortabt i den nye verden, hun omplantes i, men hendes glødende kærlighed til en ung mand hjælper hende gennem vanskelighederne.
Den britiske forfatter og skuespiller Stephen Haggard blev født i 1911, men døde allerede i 1943, mens han var udstationeret i Egypten under Anden Verdenskrig. Stephen Haggard var i familie med den berømte Rider Haggard, der var forfatter til et utal af eventyrlige romaner, så hans lyst og evne til at skrive kom ikke fra fremmede. I 1938 udgav han romanen "Nya", der spåede om en strålende forfatterkarriere, som desværre blev afbrudt alt for tidligt.
"Det er en af de romaner, der tager pusten fra læseren, så nær er den op ad virkeligheden. Den må da erobre læserne!" – Tom Kristensen, Politiken

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Nya

Nya