Nedsat pris! Nyd dig slank Forstør
Kategorier / sektioner:

Nyd dig slank (Bog, Hæftet)

Af: Caroline Fibæk

Forlag: People sPress
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 239
Dato for udgivelse: 9-5-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
ISBN-13: 9788771377941
Produkt type: Bog
Fotograf: Camilla Hey
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
193,70 kr
epub
130,65 kr

193,70 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Denne bog er skrevet til dig, som gerne vil have det ikke bare godt, men helt og aldeles fantastisk. Til dig, som gerne vil ændre dit syn på sundhed og begynde at nære dig selv - på alle planer.
Der er aldrig opfundet en dårligere metode til vægttab end slankekure. Kalorierestriktion tager hverken hensyn til de menneskelige, biokemiske, fysiologiske eller psykologiske forhold, vi mennesker er underlagt. For at opnå et slankere - og gladere - liv er der brug for et meget mere holistisk syn på, hvorfor din krop opfører sig, som den gør - og hvordan du, ved at tilfredsstille og nære den i stedet for at begrænse den, får den til at være den bedste udgave af sig selv. 
Første skridt er at forstå dig selv, din krop og dine vaner.Næste skridt er at eliminere de faktorer, som har fanget dig i en nedadgående spiral. Du skal i stedet opfyldes af næring og nydelse.Til sidst i bogen får du masser af inspiration til sundere mad og vaner, som ikke går på kompromis med den gode smag.  
Det er ikke din skyld, hvis du gang på gang er ´faldet i´ kun få uger inde i din nye sunde livsstil eller slankekur. Du er programmeret til at tage på i vægt, hver gang du ser kalorierig mad.
At nyde sig slank er ikke en lynkur - tværtimod. For mange tager det lang tid at implementere de råd, jeg giver i denne bog. At drage omsorg for sig selv er meget sværere, end det lyder. Giv dig derfor god tid. Du bliver ikke verdensmester på 14 dage. Men med masser af nydelsestræning det næste års tid, skal du nok nå sikkert i mål. Nu er det tid til transformation. Det er tid til at nære og nyde dig slank.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Nyd dig slank

Nyd dig slank