Nedsat pris! Nye måder at være bibliotek på
Kategorier / sektioner:

Nye måder at være bibliotek på (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Elsebeth Tank

Forlag: Eget Forlag - Underskoven
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 108
Dato for udgivelse: 2-11-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788793610187
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

På bibliotekernes vej fra den gamle til den ny verden er deres bestemmelse blevet mere diffus. Forestillingerne om, hvad der kan ske i bibliotekssammenhænge, er i stort omfang sat fri. Det skaber usikkerhed om, hvem bibliotekerne er ved at blive? Hvilken vision, værdigrund og etik, de forbinder sig til? Hvilke kvaliteter, de stræber efter at levere?
Nye-måder-at-være-bibliotek-på begrunder væsentligheden i at genfinde og formulere vitale og kraftfulde biblioteksidentiteter. Bogen gennemgår lærerige eksempler fra senere års udvikling af biblioteker som velfærdsinstitutioner. Her fra diskuterer den kernebegreber som loyalitet, kvalitet, professionalisme, medborgerskab og værdigrund. Den mener, at disse centrale begreber har brug for frisk ilt, og at de aktivt skal reddes med over og genforstås i den ny verdens biblioteker. 
Elsebeth Tank arbejder som udviklingspartner for biblioteker i Norden. Hun har tidligere været stadsbibliotekar i Malmø, direktør for Nota, kultur- og bibliotekschef i Køge Kommune og formand for Bibliotekarforbundet.
“Flot, grundig og inspirerende analyse for alle, hvis hjerte banker for folkebibliotekets fremtid”Lektør om ’Folkebibliotekernes tilstand’ udgivet som e-bog 2015 af samme forfatter

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Nye måder at være bibliotek på

Nye måder at være bibliotek på