Nedsat pris! Obstetrik og gynækologi Forstør
Kategorier / sektioner:

Obstetrik og gynækologi (Bog, Indbundet)

Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Lærebog for sygeplejestuderende
Sideantal: 482
Dato for udgivelse: 14-12-2004
Udgivelse: 2. udgave, 2004.
Medforfattere: Dorthe Dessau, Dorte Taxbøl, Helle Høstrup, Helle Bowall, Lene Lundvall, Carsten Lenstrup
ISBN-13: 9788717071322
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: Illustreret
Ophavsangivelse: Dorthe Dessau m.fl.
Tegner: Birgitte Lerche
År for denne udgave: 2004
Første udgivelsesår: 2004
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

478,50 kr

-13%

Vejl. pris: 550,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Mængderabat

Antal Ny stk. pris Du sparer (i forhold til vejl.)
10 473,00 kr Op til 770,00 kr
20 467,50 kr Op til 1.650,00 kr

Beskrivelse

Obstetrik og gynækologi er en lærebog til sygeplejestuderende, som både omfatter obstetrik og obstetrisk sygepleje samt gynækologi og gynækologisk sygepleje.
I den obstetriske del gennemgås det normale svangerskab og den normale fødsel og barselsperiode samt omsorgen for mor og barn igennem hele forløbet. Efterfølgende gennemgås sygdomme og komplikationer i forbindelse med svangerskab, barselsperiode og hos det nyfødte barn samt komplikationer og indgreb i forbindelse med fødsel.
Der er særskilte kapitler om amning og ernæring til syge og for tidligt fødte børn. Desuden belyses kulturforskelle og traditioner, som har betydning for forståelsen af og plejen til familier med anden etnisk baggrund.
Den gynækologiske del indledes med generelle kapitler om bl.a. genitalorganernes fysiologiske funktion, hormoner af betydning inden for gynækologien, gynækologiske undersøgelsesmetoder, den gynækologiske journal og gynækologisk sygepleje. Herefter følger kapitler om en række gynækologiske sygdomme og tilstande. Bogens sidste kapitler behandler emner, som relaterer sig til seksualitet og graviditet, herunder seksuelle overgreb, abort, ekstrauterin graviditet, infertilitet og kontraception.
Obstetrik og gynækologi er pædagogisk tilrettelagt med mange cases, illustrationer og et indbydende layout. Bogen er skrevet af et forfatterteam bestående af sygeplejerskerne Helle Bowall, Dorthe Dessau og Helle Høstrup, jordemoder Dorte Taxbøl og speciallægerne Carsten Lenstrup og Lene Lundvall. Alle forfattere relaterer deres viden til faktiske forhold i det danske sundhedsvæsen, deres kliniske erfaring samt den nyeste viden inden for området.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Obstetrik og gynækologi

Obstetrik og gynækologi