Øens hemmeligheder (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: -

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702205770
Udgave: 1. (20-06-2016)
Oplag: 1. (20-06-2016)
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 400
Originaltitel: Ember Island
Omslagsgrafiker: Christine Clemmensen
Oversætter: Annemette Goldberg
Originalsprog: Engelsk

Status : Mangler pt. fra forlaget.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En voldsom storm sender bestsellerforfatteren Nina Jones til Ember Island for at se til sin oldemors gamle hus. Nina lider af skriveblokade, og da huset viser sig at være ramt af svære stormskader, beslutter Nina at blive på øen, indtil huset er i orden – i håb om at hun i nye omgivelser kan få skrevet sin roman færdig.

På Ember Island møder hun marinebiologen Joe, der hjælper hende med huset. Hun er ved første møde tiltrukket af hans maskuline energi og varme personlighed, men Nina bærer på en dyb hemmelighed, der gør det umuligt nogensinde at binde sig til en mand igen.

I huset finder hun sin oldemors gamle dagbogsoptegnelser, og Nina beslutter sig for at finde ud af mere om oldemorens liv. Hun er imidlertid ikke alene om at gå på opdagelse i fortiden. En journalist graver i Ninas historie, og snart må hun stå ansigt til ansigt med fortidens hemmeligheder.

Fortid og nutid flettes sammen i en fængslende kærlighedsroman, der tager læseren med på en gribende og farefuld rejse fra 1890’ernes England til Australien i dag

Anmeldelser (0)