Søgning på underkategorier- og emner:
OSTERIA 16 KOGEBOG er enkle, sæsonbaserede retter med få ingredienser af høj kvalitet og nænsomt tilberedt. Det er 80 retter fra det moderne italienske køkken, beregnet til uhøjtidelig... Læs mere
Økonomisk planlægning giver retningslinjer for, hvordan man håndterer alle faser af den økonomiske planlægning, når man arbejder med bygge- og... Læs mere
Bæredygtighed og danske turismevirksomheder Af Peter Kvistgaard, John Hird, Christian Haslam og Sarah Larsen ”Bæredygtighed er jo også bare... Læs mere
I Danmark forbindes masseturismens gennembrud typisk med Tjæreborg og Spies’ charterrejser. Men faktisk begyndte dansk masseturisme før det, nemlig allerede i 1950’erne, da... Læs mere
Jesper Buch sad i 2000 i Oslo og havde lyst til en pizza. Han ledte efter et pizzeria på nettet, men forgæves. Det... Læs mere
Danmark er et lykkeligt land, hvor alle borgere hylder demokrati og ytringsfrihed. Alligevel undrer Alexander Butrus Petersen sig, da han en sen nattetime i Virum ser en højtstående minister... Læs mere
Den første dansksprogede videnskabeligt baserede introduktion til turisme. Bidragene er leveret af førende eksperter fra dansk turismeforskning. Når vi rejser, danner vi et syn på andre... Læs mere
Har du tjek på dit serviceDNA og styr på dit servicegen? Kommunikerer du rigtigt, og bruger du samarbejde og høj social kapital til at forbedre din egen og dine medarbejderes service?... Læs mere
Et London-besøg er ikke fuldendt, før man har været på pub. Og det er ikke vanskeligt at finde frem til én. Der er nemlig 6.000 pubber i den engelske hovedstad.... Læs mere
Oplevelsesøkonomien har siden starten af 2000’erne været i fokus i en dansk kontekst. Denne bog er en grundig indføring i de teorier og redskaber, som er en del af begrebet... Læs mere
I 2009 gik iværksætteren Michael Rytz Lundholm konkurs med en række spisesteder. Han lod sig rive med af skyhøje ambitioner og faldt tungt og brutalt,... Læs mere