Nedsat pris! Østers, Marie og mig: 33 analyser af fænomenet Carsten Seeger - udpønset af Jacob Ludvigsen Forstør

Østers, Marie og mig: 33 analyser af fænomenet Carsten Seeger - udpønset af Jacob Ludvigsen (Bog, Hæftet)

Forlag: Forlaget Brian Christensen
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 222
Dato for udgivelse: 5-6-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Udgiver: Jacob Ludvigsen
Redaktion: Jacob Ludvigsen
ISBN-13: 9788799482887
Produkt type: Bog
Bidragyder: Jørn Lund, Bent Jørgensen, Palle Jæger, Carsten Seeger, Elisabeth Nolans, Henning Grove, Helle Trolle, Torben Pind, Vibeke Eskesen, Camille Blomst, Peter Poulsen, Ida Seeger, Palle Smed, Christian Seeger, Fie Waage Beck, Erling Waage Beck, Stig Fogh Ander
Forord: Jacob Ludvigsen
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

119,20 kr

-20.5%

Vejl. pris: 149,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bornholms kulturpræsident hænges til tørre i nyt festskrift.

Carsten Seeger har gjort byen Østermarie til et begreb, hvor kendte og kongelige får veje opkaldt efter sig – nu bliver han dissekeret af 33 venner og kritikere.
Østers, Marie og Mig er titlen på en usædvanlig portrætbog, der udkommer i anledning af kulturpræsident Carsten Seegers 70 års fødselsdag. Fænomenet fra Østermarie, der altid er i gang med nye initiativer og deltager ivrigt i den offentlige debat, står i spidsen for et korps af ikke færre end 250 ambassadører og konsuler over alt i verden, som hver især repræsenterer Bornholm på bedste vis.
Særlig opmærksomhed vækker utvivlsomt den seegerske tradition med at opkalde en vej, gade, plads eller gyde i Østermarie efter nulevende danske kunstnere. I 25 år er det lykkedes ham at trække notabiliteter til byen og hylde dem som æreskunstnere. Det begyndte med Henning Moritzens Allé, fortsatte med Ghita Nørbys Runddel, Benny Andersens Boldgade og kulminerede i 2014 med Prinsgemalens Jagtvej.

Sangforeningen Morgenrøden, Danske Mæceners Landsforbund, Anonyme Melankolikere og Selskabet til Bevaring af Det Bornholmske Sprog er andre organisationer, som også bærer den seegerske signatur. Hertil kommer et uoverskueligt antal hæderspriser og legater.
Denne undertiden maniske foretagsomhed analyseres grundigt i portrætbogen af 33 kærlige, men også kritiske venner, der har fået ordet i Østers, Marie og Mig. Blandt bidragyderne findes tidligere ZOO-direktør Bent Jørgensen, digteren Peter Poulsen, kgl. kammersanger Stig Fogh Andersen, journalisten Poul Friis og formand for Dansk Sprognævn Jørn Lund m.fl.
Bogen er ikke kun et rigt facetteret portræt af en festoriginal i ordets bedste betydning, den kan også ses som en inspirationskilde for andre, som kunne have lyst til at skabe glæde, fest og farver i deres nærmeste omgivelser. Bogen er udpønset af Jacob Ludvigsen og grafisk tilrettelagt af Jesper Rovsing Olsen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Østers, Marie og mig: 33 analyser af fænomenet Carsten Seeger - udpønset af Jacob Ludvigsen

Østers, Marie og mig: 33 analyser af fænomenet Carsten Seeger - udpønset af Jacob Ludvigsen