Nedsat pris! Offentlig styring som pluricentrisk koordination Forstør
Kategorier / sektioner:

Offentlig styring som pluricentrisk koordination (Bog, Hæftet)

Forlag: Jurist- og Økonomforbundet
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 294
Dato for udgivelse: 28-2-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Redaktion: Eva Sørensen, Karina Sehested, Anne Reff
ISBN-13: 9788757421668
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

369,75 kr

-13%

Vejl. pris: 425,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Offentlig styring er under forandring. Såvel den politiske som den administrative styring tager i stigende grad form af det, der i denne bog betegnes som pluricentrisk koordination. Denne styring udspiller sig som en kompleks og flydende koordinationsproces, hvor udfaldet kun i begrænset omfang bestemmes af de gældende formelle rammer. I stedet afhænger resultatet af den politiske og administrative styring af de involverede aktørers evne til at placere sig centralt og udnytte de muligheder, der er for at påvirke andre stærke og relevante aktører undervejs i processen.
Kommunalreformen har betydet, at denne styringsform, som i stigende grad præger hele den offentlige sektor i Danmark i dag, er særligt fremherskende i regionerne. Derfor udgør regionerne en meget væsentlig kilde til viden om, hvordan det er muligt at tilvejebringe offentlig styring under pluricentriske vilkår.
Bogen præsenterer resultaterne af et fireårigt case-studium af offentlig styring i Region Sjælland, som den har udformet sig i de første år efter kommunalreformen. Casestudiet viser, at de mange offentlige og private aktører, der har været involveret i styringen af regionerne, har haft vanskeligt ved at omstille sig til at skulle agere indenfor rammerne af en pluricentrisk styringsarena, men at de med tiden er blevet bedre og bedre til det.
Bogen er redigeret af Eva Sørensen, professor ved Institut for Samfund og Globalisering, Roskilde Universitet, Karina Sehested, seniorforsker på Skov og Landskab, Københavns Universitet og Anne Reff, lektor ved Institut for Organisation, Copenhagen Business School.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Offentlig styring som pluricentrisk koordination

Offentlig styring som pluricentrisk koordination