Nedsat pris! Oldtidskundskab: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Oldtidskundskab: roman (Bog, Hæftet)

Af: Peter Rønnov-Jessen

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 232
Dato for udgivelse: 8-4-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788779734067
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

205,80 kr

-23.5%

Vejl. pris: 269,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Tænk om man kunne rejse tilbage i tiden og gøre alt det rigtigt, man gjorde forkert. Undlade at gøre de ting man ikke skulle have gjort; og gøre de ting man undlod at gøre, fordi man var for bange, for usikker - for ung.
Martin G er en veletableret reklamemand med en vis succes, kendt for bl.a. kampagnen for Yummy Gummy Yoghurt der smager så godt at man bare have det, om man så skal stjæle det fra småbørn. Men han er 53. Og han er desperat.
Han føler sig under pres fra alle sider. Der er knas i ægteskabet, på bureauet er han trængt af yngre, nyere kræfter. Det er 2007, og den internationale finansboble er ved at briste. Der er meget at være bange for. Og de tilsyneladende uløselige paradokser ved tidsrejser udgør endnu en kilde til bekymring.
For der er også Christian. Martin G´s helgenagtige gymnasiekammerat som mistede sin førlighed ved en vandskiulykke den 27. maj 1971 - den dag de havde været til eksamen i oldtidskundskab. Nu, så mange år efter, giver han Martin G skylden for ulykken. Og påstår at han ved, hvordan man rejser i tiden. Og vil have Martin G til at rejse tilbage til maj 1971 og gøre det gjorte ugjort. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Oldtidskundskab: roman

Oldtidskundskab: roman