Olga har ondt i maven Forstør
Kategorier / sektioner:

Olga har ondt i maven (Bog, Indbundet)

Af: Marie Duedahl

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Billebøgerne - 2 - Olga-serien
Sideantal: 27
Dato for udgivelse: 22-4-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Illustrator: Stine Gram Sørensen
Redaktion: Per Straarup Søndergaard, Peter Bejder
Bearbejdning: Lis Pøhler
ISBN-13: 9788771415711
Produkt type: Bog
Bearbejdning: Lis Pøhler
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

188,65 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ny bog i serien ´Billebøgerne´, Turbine-forlagets læse selv-serie til de yngste elever.    
Olga skal være hos far i denne uge. Hun glæder sig. Men Finn vræler, og Ulla er dum. Og så har far en nyhed. En meget dum nyhed.    
Marie Duedahl er forfatteren til fiktions-serien om Olga, hvis problemer og oplevelser børn i målgruppen kan nikke genkendende til. 
Olga-bøgerne er letlæselige, de henvender sig til første og andet klassetrin med en lix på 6-8. Illustrator Stine Gram Sørensen har skabt et realistisk univers, der appellerer til både drenge og piger.    
Billebøgerne er skrevet af erfarne forfattere, og ´serierne i serien´ har forskelligt lixtal, så der er bøger fra 0. til 3. klasse. Bag serien står foruden forlaget de tre erfarne forfattere Carsten Flink, Marie Duedahl og Per Straarup Søndergaard. De suppleres af illustratorerne Jesper Tom-Petersen, Rasmus Jensen, Stine Gram Sørensen og Sidsel Brix. Pædagogisk konsulent Lis Pøhler har udarbejdet generel lærervejledning til serien, ligesom hun producerer elevopgaver til hver eneste titel blandt Billebøgerne.   Lærervejledning og elevopgaver til hver titel i serien er at finde som gratis download-materiale på seriens hjemmeside. Samme sted er også en letlæst, illustreret præsentation af forfattere og illustratorer, så det er muligt for lærere også i indskolingen at arbejde med forfatter- og illustratorportrætter. Elevopgaverne kan udfyldes elektronisk på seriens hjemmeside og vises frem på smartboards. De kan printes derfra, ligesom de kan mailes til lærer og kammerater.     
Billebøgerne er udviklet med henblik på både den læseforberedende undervisning i 0. klasse og læseundervisningen i 1. og 2. klasse. Både sprogligt og indholdsmæssigt er bøgerne meget enkle. De består af mange små lydrette ord, og centrale ord og sætninger gentages. Samtidig er historierne så komplekse og temaerne så relevante, at de også egner sig til dialogisk oplæsning med en efterfølgende aktivering af børnene omkring teksten. Illustrationerne støtter forståelsen af teksterne - og virker befordrende på læselysten. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Olga har ondt i maven

Olga har ondt i maven