Forstør
Kategorier / sektioner:

Olga tager hævn (Bog, Indbundet)

Af: Marie Duedahl

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Billebøgerne - 2 - Olga-serien
Sideantal: 31
Dato for udgivelse: 16-9-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Redaktion: Peter Bejder, Per Straarup Søndergaard
Bearbejdning: Lis Pøhler
ISBN-13: 9788771413427
Produkt type: Bog
Bearbejdning: Lis Pøhler
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

188,65 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ny bog i serien ´Billebøgerne´, Turbine forlagets læs selv-serie til de yngste elever.  
Far har fået en ny kæreste. Hun hedder Ulla, og hun elsker fisk. De får fisk hele tiden! Olga hader fisk. En dag tager hun hævn.  
Marie Duedahl er forfatteren bag fiktionsserien om Olga, hvis problemer og oplevelser børn i målgruppen kan nikke genkendende til. Olga-bøgerne er letlæselige, de henvender sig til første og andet klassetrin med en lix på 6-8.
Illustrator Stine Gram Sørensen har skabt et realistisk univers, der appellerer til både drenge og piger.    
´Billebøgerne´ er skrevet af erfarne forfattere, og ´serierne i serien´ har forskelligt lixtal, så der er bøger fra 0. til 3. klasse. Bag serien står foruden forlaget de tre erfarne forfattere Carsten Flink, Marie Duedahl og Per Straarup Søndergaard. De suppleres af illustratorerne Jesper Tom-Petersen, Rasmus Jensen, Stine Gram Sørensen og Sidsel Brix. Pædagogisk konsulent Lis Pøhler har udarbejdet generel lærervejledning til serien, ligesom hun producerer elevopgaver til hver eneste titel blandt Billebøgerne.   
Lærervejledning og elevopgaver til hver titel i serien er at finde som gratis download-materiale på Billebøgernes hjemmeside. Samme sted er også en letlæst, illustreret præsentation af forfattere og illustratorer, så det er muligt for lærere også i indskolingen at arbejde med forfatter- og illustratorportrætter. Elevopgaverne kan udfyldes elektronisk på seriens hjemmeside og vises frem på smartboards. De kan printes derfra, ligesom de kan mailes til lærer og kammerater.   

Billebøgerne er udviklet med henblik på både den læseforberedende undervisning i 0. klasse og læseundervisningen i 1. og 2. klasse. Både sprogligt og indholdsmæssigt er bøgerne meget enkle. De består af mange små lydrette ord, og centrale ord og sætninger gentages. Samtidig er historierne så komplekse og temaerne så relevante, at de også egner sig til dialogisk oplæsning med en efterfølgende aktivering af børnene omkring teksten. Illustrationerne støtter forståelsen af teksterne - og virker befordrende på læselysten. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Olga tager hævn

Olga tager hævn