Nedsat pris! Oluf Martensen-Larsen: Forstå dit ophav og bliv fri Forstør
Kategorier / sektioner:

Oluf Martensen-Larsen: Forstå dit ophav og bliv fri (Bog, Hæftet)

Af: Kirsten Sørrig

Forlag: Hekla
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 221
Dato for udgivelse: 25-2-2003
Udgivelse: 1. udgave, 2000.
ISBN-13: 9788774741695
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2000
Første udgivelsesår: 1989
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 12

2 - 5 hverdage

275,00 kr

-54,95 kr

Vejl. pris: 329,95 kr

Fragtfri

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Denne bog bygger på psykiateren og slægtsforskeren Oluf Martensen-Larsens materiale fra næsten fyrre års psykologisk orienteret slægtsforskning, herunder en kortlægning af ca. 15.000 menneskers slægtsbaggrund.
Det har længe været kendt, at et menneskes familiemæssige placering – om det f.eks. er enebarn, ældst eller yngst – har betydning for dannelsen af personligheden. Men Oluf Martensen-Larsen er gået længere tilbage og viser, at også forældrenes, bedsteforældrenes, ja tilmed oldeforældrenes placering kan have indflydelse på hvordan vi udvikler os og hvilke partnere, venner, uddannelser og erhverv vi vælger, ligesom forældrenes opfattelse af deres egne forældre kan komme til at præge børnene.
Disse sammenhænge demonstreres i bogen bl.a. ved konkrete eksempler hentet fra forfatteren Karen Blixens og Oluf Martensen-Larsens egen slægt.
Under en lang række samtaler med Kirsten Sørrig har dr. Martensen-Larsen gjort rede for sin forskning, hvis teorier og konklusioner hun her fremlægger i hans egne formuleringer. I bogen indgår desuden det slægtsskema dr. Martensen-Larsen har udviklet og en anvisning på, hvordan man kan lave sin egen varedeklaration" for at få brikkerne i slægtens puslespil til at falde på plads og derigennem opnå større viden om sig selv.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Oluf Martensen-Larsen: Forstå dit ophav og bliv fri

Oluf Martensen-Larsen: Forstå dit ophav og bliv fri

Kunder, der købte denne vare, købte også