Nedsat pris! Om det uhørte
Kategorier / sektioner:

Om det uhørte (Hæftet, Dansk)

Af: Frederik Pio

Forlag: Aalborg Universitetsforlag (FAAU)
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 3-5-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Udgiver: Aalborg Universitetsforlag
ISBN-13: 9788771126808
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

379,25 kr

-7.5%

Vejl. pris: 410,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvordan hører kunsten til i vores verden i dag? Understøtter skolens pædagogik i dag de måder hvorpå mennesker påvirkes, når vi erfarer kunst og musik? Hvad gør musik mere specifikt ved vores måder at forstå verden på? 

Med udgangspunkt i den tyske fænomenolog Martin Heidegger (1884 – 1976) indkredser bogen et svar på disse spørgsmål. Nærmere bestemt former denne drøftelse sig som en sammenkædning af musik og pædagogik under et fænomenologisk begreb om det uhørte. Dette begreb udvikles med afsæt i en analyse af Heideggers ontologiske forståelse af verden. 

På basis af Heideggers fænomenologi udvikles der en pædagogisk rettet kritik der argumenterer for, at vor såkaldt senmoderne og globaliserede epoke (med dens dominerende tekniske og konstruktivistiske rationaliteter) har tydeligt nihilistiske træk ved sig. Bogens kritik af vor moderne nihilisme udfoldes gennem eksemplificerende nedslag i felterne for kunst, uddannelse, erkendelsesteori, musik og pædagogik. Disse analyser samles omkring en ontologisk afdækning af det uhørte som pædagogisk fænomen. 

Bogen henvender sig til studerende og undervisere på lange og mellemlange videregående uddannelser hvor der arbejdes med pædagogisk, kunstnerisk og filosofisk rettede temaer

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Om det uhørte

Om det uhørte