Nedsat pris! Om svampe og sorg: Stien tilbage til livet Forstør
Kategorier / sektioner:

Om svampe og sorg: Stien tilbage til livet (Bog, Hardback)

Af: Long Litt Woon

Forlag: Don Max
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 272
Dato for udgivelse: 6-9-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788740046199
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hardback
223,50 kr
epub
116,90 kr

223,50 kr

-25.5%

Vejl. pris: 300,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Vi var to om livet indtil for nogle timer siden … Nu ligger min mand på hospitalets intensivafdeling. Død. Telefonsamtalen skærer min tilværelse over i to."
Dette er fortællingen om en rejse, der starter brat for Long Litt Woon, da hendes mand en morgen på vej til arbejde falder død om af hjertestop. De to har været et par siden deres tidlige ungdom, da Long Litt Woon, der er født i Malaysia, kom til Norge som udvekslingsstudent, forelskede sig og blev i det fremmede land. Nu skal hun finde sine egne ben der, men først er alting sort og tungt. Efter et år i lammende sorg husker hun pludselig, at de havde meldt sig til et aftenskolekursus om svampe, og får sig selv meldt til igen. Og fra det øjeblik åbner en helt ny og fascinerende verden sig – og en rejse, der samtidig bliver en sti tilbage til livet.
Long Litt Woon har aldrig helt forstået skandinavernes fornøjelse ved at gå i skoven, men bliver fuldstændig grebet af det – og af glæden ved at finde svampe. Gennem bogen tager hun læseren med på denne svampejagt – og på sin rejse med at lære stadig mere om svampenes forunderlige rige. En art mellem plante- og dyreriget, der har meget større omfang og udbredelse, end vi tror. Hendes forskergen vågner til live, og med stor nysgerrighed og videbegærlighed udforsker hun alt om svampene og svampejægernes verden. I bogen klinger sorgen og savnet stille med, langsomt ledsaget af en spirende ny glæde ved livet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Om svampe og sorg: Stien tilbage til livet

Om svampe og sorg: Stien tilbage til livet