Nedsat pris! Omgivet af idioter: lær at forstå dem du ikke kan forstå Forstør
Kategorier / sektioner:

Omgivet af idioter: lær at forstå dem du ikke kan forstå (Bog, Indbundet)

Af: Thomas Erikson

Forlag: Hoi
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 299
Dato for udgivelse: 21-8-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Oversætter: Lars-Terje Lysemose
ISBN-13: 9788793618138
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Originaltitel: Omgiven av idioter
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

230,95 kr

-23%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvilken farve er du?
Omgivet af idioter er den fagbog alle taler om - næsten 600.000  svenskere har allerede læst den og den er udgivet i 40 lande.
Er du "gul" og impulsiv eller "blå" og analytisk. Måske du er "rød" og målbevist med tendens til at være styrende eller måske er du "grøn" og tålmodig og fantastiske teamplayer.
Har du nogensinde diskuteret med din partner og følt, at I gik fuldstændig skævt af hinanden? Eller har du prøvet at forlade et møde med en følelse af, at du slet ikke forstod de andre i lokalet? Eller oplever du, at visse mennesker aldrig forstår dig, uanset, hvor klart du udtrykker dig? 
Omgivet af idioter byder på en række forfriskende ”aha-oplevelser” – og sandsynligvis også nogle ”åh nej-oplevelser”. Når du har læst denne bog vil du forstå, hvad folk omkring dig virkelig mener. Du vil helt sikkert få reduceret mængden af idioter i dine omgivelser. 
Omgivet af idioter beskriver underholdende og konkret en af verdens mest udbredte redskaber til analyse af menneskelig kommunikation. Med en videnskabelig forankring præsenterer bogen, gennem en række eksempler fra hverdagen, et værktøj, der kan hjælpe læseren med at forstå forskellige måder at kommunikere på. Den udpeger en af de mest almindelige årsager til konflikt i hverdagen – dårlig kommunikation. Og den giver dig, læseren, svaret på spørgsmålet: hvad gør jeg ved det? Når du har læst bogen, vil intet være, som det var før.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Omgivet af idioter: lær at forstå dem du ikke kan forstå

Omgivet af idioter: lær at forstå dem du ikke kan forstå