Nedsat pris! Omgivet af psykopater
Kategorier / sektioner:

Omgivet af psykopater (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Thomas Erikson

Forlag: Politikens Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740049909
Udgave: 1. (05-02-2019)
Oplag: 1. (05-02-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 272
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
232,50 kr
137,50 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Psykopater eller mennesker med psykopatiske træk findes overalt. Det er tit charmerende og tiltrækkende personer, der kan overbevise hvem som helst om hvad som helst, men deres adfærd er ekstremt manipulerende, og de er altid på jagt efter muligheder for at udnytte andre mennesker. 


Thomas Erikson afslører deres metoder og forklarer den psykologiske model DISC, der viser om din personlighedstype er rød, gul, grøn eller blå. Ved at øge din bevidsthed om, hvordan du selv fungerer, kan du gennemskue og modstå selv avanceret manipulation. Du får redskaber til at opdage faren i tide – og viden om, hvordan netop din personlighedstype kan blive udnyttet af mennesker med en skjult dagsorden. 


Thomas Erikson er foredragsholder, ledelseskonsulent og succesrig forfatter. Ud over Omgivet af psykopater har han skrevet bestselleren Omgivet af idioter, der er solgt i 500.000 eksemplarer i Sverige og udgivet i 40 lande. I sin konsulentvirksomhed arbejder han med adfærdsforandring og med at øge kundskaben om, hvordan man kommunikerer effektivt i alle former for organisationer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Omgivet af psykopater

Omgivet af psykopater