Nedsat pris! Omsorgssvigt - Et sundhedsproblem og et tværfagligt ansvar: et sundhedsproblem og et tværfagligt ansvar (Bind 1) Forstør
Kategorier / sektioner:

Omsorgssvigt - Et sundhedsproblem og et tværfagligt ansvar: et sundhedsproblem og et tværfagligt ansvar (Bind 1) (Bog, Indbundet)

Af: Kari Killén

Forlag: Hans Reitzel
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 493
Dato for udgivelse: 3-2-2017
Udgivelse: 5. udgave, 2017.
Nr. i serien: Bind: Bind 1,
Oversætter: Bjørn Nake
ISBN-13: 9788741264738
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Ida Balslev-Olesen
Originaltitel: Sveket - Risiko og omsorgssvikt - et helseproblem og tverrfagligt ansvar
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Norsk
Udgave: 5
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

435,00 kr

-13%

Vejl. pris: 500,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Mange børn udsættes for alvorlig risiko på grund af stofmisbrug, vold i familien og alvorlige psykiske lidelser hos deres forældre. Nogle omsorgspersoner udsætter deres barn for psykiske, fysiske og/eller seksuelle overgreb eller vanrøgter det i så alvorlig grad, at dets fysiske og psykiske sundhed og udvikling er i alvorlig fare.


Denne femte udgave af Omsorgssvigt 1 formidler en helhedsorienteret differentieret tilgang til forståelse af børn og familier i omsorgssvigt- og overgrebssituationer og integrerer nyere forskning om omsorgssvigt og tilknytning med traume- og hjerneforskning.


Bogen gør rede for det teoretiske grundlag, kontaktetablering, undersøgelse, netværksarbejde og tværfagligt samarbejde. Den dokumenterer, at omsorgssvigt og overgreb er et alvorligt sundhedsproblem med livslange konsekvenser. Bogen henvender sig til de forskellige uddannelser og professioner inden for social- og sundhedssektoren og det pædagogiske område. Den giver teoretisk viden som grundlag for tværfagligt samarbejde og behandling og bidrager derved til forebyggelse af sundhedsproblemer og ødelagte liv.


Kari Killén er uddannet socionom og er videreuddannet inden for børne- og ungdomspsykiatrisk behandling i USA og England. Hun underviser, superviserer og rådgiver både i Norge, Danmark og internationalt. Hun har klinisk erfaring fra arbejde i børne- og ungdomspsykiatrien, familierådgivning og voksenpsykiatri og har været sagkyndig i børnesager.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Omsorgssvigt - Et sundhedsproblem og et tværfagligt ansvar: et sundhedsproblem og et tværfagligt ansvar (Bind 1)

Omsorgssvigt - Et sundhedsproblem og et tværfagligt ansvar: et sundhedsproblem og et tværfagligt ansvar (Bind 1)