Nedsat pris! Onkels drøm Forstør
Kategorier / sektioner:

Onkels drøm (Bog, Hæftet)

Af: F.M. Dostojevskij

Forlag: BF
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 236
Dato for udgivelse: 20-1-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Oversætter: Ejnar Thomassen
ISBN-13: 9788771831658
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsillustrator: Jules Ernest Renoux
Originaltitel: Djadjusjkin son
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Russisk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

114,70 kr

-23.5%

Vejl. pris: 149,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Onkel" er en affældig, noget senil, men velhavende fyrste, som tilfældigt ankommer til byen Mordassov og omgående tages under beskyttelse af byens magtfulde førstedame, Marja Aleksándrovna. Hun udpønser en plan til at få ham gift med sin skønne 23-årige datter Sina, men både den stolte Sina, konkurrerende bejlere og rivalinder gør sagen kompliceret, og Marja Aleksándrovna må udfolde hele sit mesterlige register af overtalelse, snedighed og intriger.
Sladderen og rygtemøllen i den provinsielle by er behændigt fanget i Dostojevskijs latterliggørende heroiske tone. Onkels drøm er ligesom den samtidige roman Godset Stepantjikovo en farceagtig, satirisk komedie og viser, hvor morsom Dostojevskij kan være, som det også mere glimtvis kommer frem i de store romaner.
For første gang optræder her en fortæller, som med forkærlighed for sladder og skandaler beskriver det provinsielle miljø, han selv er en del af - en teknik som Dostojevskij anvender igen i Onde ånder og Brødrene Karamazov. Dialogen er som vanligt hos Dostojevskij uhyre fængende og giver dybdeborende portrætter af de forskellige karaktertyper. Onkels drøm har alle de typiske kendetegn fra Dostojevskijs psykologiske og filosofiske forfatterskab.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Onkels drøm

Onkels drøm