Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Only the world was enough (Bog, Hardback)

Af: Brendan Simms

Forlag: Gads Forlag
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 600
Dato for udgivelse: 15-10-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
ISBN-13: 9788712050100
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (Udk. 15-10-2019)

Forventes på lager: 15-10-2019

271,20 kr

-22.5%

Vejl. pris: 349,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hver generation, sin biografi om Hitler. Det er 20 år siden, at Ian Kershaws omfattende biografi om Hitler udkom. Nu har Penguin fundet afløseren: Brendan Simms’ ambitiøse nye biografi om Adolf Hitler, Only the World was enough – og det bliver med et nyt blik på Hitler. Igennem generationer har vi været hypnotiseret af den katastrofale og utænkelige måde, som Hitler kom til magten på. Vi har været optaget af de omstændigheder og tilfældigheder, som gjorde det umulige muligt – og førte en så utænkelig personage til magten i hjertet af Europa.
Simms fokuserer i stedet på for alvor at forstå de ideer, som Hitler var drevet af, og de giftige motiver bag hans handlinger. Det giver et meget anderledes billede af Hitler og viser både de tyske geopolitiske tanker, som han delte med mange af sine landsmænd, og det tankegods, som var helt hans eget.
Fremfor alt ser Simms på, hvad der i virkeligheden var vigtigt for Hitler: ikke Sovjetunionen, som han foragtede og fuldstændig undervurderede, men derimod USA. Det var Amerika, som optog Hitler, et land som allerede én gang havde blandet sig afgørende i Europas anliggender under 1. Verdenskrig, og som alene i kraft af sin størrelse og driftighed truede Hitlers drømme om tysk storhed.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Only the world was enough

Only the world was enough