Nedsat pris! Op art-sokker: sokker med optisk effekt Forstør
Kategorier / sektioner:

Op art-sokker: sokker med optisk effekt (Bog, Indbundet)

Af: Stephanie van der Linden

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 159
Dato for udgivelse: 9-9-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Oversætter: Rachel Søgaard
ISBN-13: 9788740603446
Produkt type: Bog
Fotograf: Joe Hancock
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Originaltitel: Op art socks
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

191,20 kr

-23.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

OP ART-SOKKER  
I Op art-sokker viser Stephanie van der Linden 19 fantastiske mønstre, der med garanti kan få selv den mest garvede sokkestrikker til at spærre øjnene op. Stephanie van der Linden er nemlig inspireret af 1960´ernes Op art-bevægelse og dens optiske illusioner og grafiske tricks, der giver strikkemønstrene et helt særligt udtryk. Op art-sokker leger med forskellige strukturer og teknikker, flerfarvestrik, skyggestrik, ribmønstre og detaljer, som til sammen skaber opsigtsvækkende og imponerende designs, der alle præsenteres i store, flotte og farverige fotografier. 
De flotte designs ledsages af grundige trin-for-trin-strikkeopskrifter, illustrationer og diagrammer, der hjælper strikkeren til at beherske de specielle mønstre, og læseren får forklaret baggrundshistorien for de forskellige optiske tricks i sm., interessante historiske nedslag. Bogen indeholder en oversigt over ordforklaringer og basisteknikker, som fx forskellige slags opslagninger, aflukninger og indtagninger. 
Op art-socks er en flot og farverig fornøjelse for den erfarne strikker, der leder efter nye udfordringer. De kreative optiske mønstre hæver barren for sokkestrik. 
Stephanie van der Linden er strikdesigner og bosat i Friedberg i Tyskland. Hun har udgivet flere strikkebøger på tysk, samt Around the world in knitted socks påengelsk. Hendes tilgang til sokkedesign bunder i hendes baggrund i matematikken og kemiens systematiske verden, og hun fandt inspiration til denne bog igennem hendes samling af Op art-inspireret keramik.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Op art-sokker: sokker med optisk effekt

Op art-sokker: sokker med optisk effekt