Nedsat pris! Open Forstør
Kategorier / sektioner:

Open (Bog, Indbundet)

Af: Andre Agassi

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 466
Dato for udgivelse: 21-5-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Oversætter: Erik Barfoed
ISBN-13: 9788702082487
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay - Imperiet
Originaltitel: Open
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 4

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
270,50 kr
Hardback
152,95 kr

270,50 kr

-22.5%

Vejl. pris: 349,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Vi kender ham som en lille hidsig fyr med løvemanke (inklusive lyse striber), guldkæder og alt for stramme tennisshorts. Han gjorde fra start alt, hvad han kunne for at provokere etablissementet, og publikum elskede det.
André Agassi er en af nyere tids allerstørste tennisspillere. Han har vundet otte Grand Slam titler og ligget nr. 1. på verdensranglisten. Alt det handler Open, Agassis selvbiografi, selvfølgelig om: de afgørende kampe, der genfortælles i suveræn dramatisk stil, rivaliseringen på banen og i omklædningsrummene, træningen, opturene og nedturene - livet som professionel tennisspiller kort sagt.
Men Open handler også om en lille dreng, der fra start hader at spille tennis - og som stadig hader det. Om en psykopatisk far der tyranniserer Agassi til at droppe skolen og træne time efter time ud fra filosofien: »Hvis du slår et par tusinde slag om dagen hele din barndom og din ungdom, bliver du verdens bedste tennisspiller«. Andre hader og frygter sin far, men faren får ret. Andre Agassi bliver nærmest mod sin egen vilje bedre og bedre. Hele vejen op ad ranglisten stritter han imod. Han drikker, fester, kommer op at slås, får hanekam og optræder i nogle mildest talt utraditionelle munderinger på banen. Det ligner et almindeligt teenageoprør, men det udspiller sig for øjnene af millioner af seere, og stikker langt dybere.
Open er en fortælling om kampen for at frigøre sig fra en ekstremt dominerende far og finde en måde at forvalte både sit talent og sin personlighed på, en personlighed der i mange år ikke er til at skelne fra den offentlige person, der skaber sig åndssvag i medierne. Om det i den sammenhæng er sundt for Agassi, at han konstant omgiver sig med en hær af rådgivere, der til forveksling ligner fadererstatninger, er tvivlsomt.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Open

Open