Nedsat pris! Operation dræb Ike Forstør
Kategorier / sektioner:

Operation dræb Ike (Bog, Hæftet)

Af: Charles Whiting

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 202
Dato for udgivelse: 26-1-2018
Udgivelse: 2. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788711894231
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
200,05 kr
epub
60,70 kr

200,05 kr

-13%

Vejl. pris: 229,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I december satte Hitlers desperate tropper et sidste modangreb ind i Ardennerne, og under dække af det blodige slag her lykkedes det en mand at bryde igennem de allieredes linjer. Det var en professionel morder, en fanatisk SS-bøddel, som havde til opgave at dræbe general Eisenhower.
Men imod sig havde han en flok mænd, der var lige så hensynsløse og målbevidste som ham selv. Det var Mallorys Destroyere – en håndfuld specialtrænede kommandosoldater, der blev anført af den enøjede løjtnant Crooke. Deres opgave var klar og utvetydig: Find morderen og uskadeliggør ham, inden han får ram på de allieredes øverstbefalende…
Den engelske forfatter og militærhistoriker Charles Whiting (1926-2007) står bag omkring 350 udgivelser både under sit eget navn og pseudonymer som Duncan Harding, Klaus Konrad og Leo Kessler. Charles Whiting skrev både skønlitteratur og faglitteratur, og mange af hans bøger beskæftiger sig med 2. verdenskrig på den ene eller den anden måde.Løjtnant Crooke er den frygtløse, enøjede leder af en flok håndplukkede destroyers, der altid hungrer efter en lejlighed til at sætte livet på spil. Holdet er en uundværlig spiller i kampen mod nazisterne under 2. verdenskrig, for når alle andre løber skrigende bort, kan man altid regne med Crooke og hans mænd.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Operation dræb Ike

Operation dræb Ike