Operation Mørkemand Forstør
Kategorier / sektioner:

Operation Mørkemand (Bog, Hardback)

Af: Jørn Lier Horst

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Serietitel: Detektivbureau Nr. 2
Sideantal: 99
Dato for udgivelse: 17-5-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Oversætter: Rasmus Bjørgmose
Illustrator: Hans Jørgen Sandnes
ISBN-13: 9788740609486
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Originaltitel: Operasjon Mørkemann
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Norsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

310,75 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Printeren begyndte at arbejde. Oliver gik hen tilden og tog et stykke papir op. Han havde udskrevet et kort, som han tog med hen tilden hvide tavle på væggen. Så fæstnede han det med to magneter og fandt en sort tuschfrem. Han skrev GERNINGSSTED: SLETTEN med store bogstaver og tog to skridt baglæns, inden han stoppede op og så på kortet.


Midt på stien har nogen gravet et stort, dybt hul. Oliver opdager det for sent og flyver over cykelstyret. Hvem gør sådan noget? Og hvorfor? Sammen med sin ven Tilde begynder Oliver at efterforske sagen. Først på den gennemrodede Slette og det normalt øde Rønnebjerg, hvor en uhyggelig, fremmed mand - Mørkemanden -pludselig er flyttet ind. Så dukker et gammelt kort med mærkelige tegn op. Kan de løse mysteriet? Og tør de?


Operation Mørkemand er en del af serien om Detektivbureau nr. 2, som er en fængende krimiserie for børn om de to venner Tilde og Oliver, der med deres helt eget detektivbureau opklarer mysterier og forbrydelser i deres hjemby. Der er spænding, uhygge og gåder, men handlingen forbliver realistisk, når de to venner begiver sig på eventyr.


Mest af alt handler bogen om et par venner, der finder uvante, kreative løsninger, går igennem tykt og tyndt sammen og ikke lader sig kue.


Operation Mørkemand er skrevet af den prisvindende norske Jørn Lier Horst, der udover at være forfatter også har været efterforsker hos det norske politi. Fra dette job har han hentet inspiration til sine børnekrimier samt til voksenkrimierne om William Wisting, der også er oversat til dansk. Med bøgerne om Detektivbureau nr. 2 samarbejder han med tegneren Hans Jørgen Sandnes, der får de to små detektivers oplevelser til at fremstå lyslevende.


Operation Mørkemand er velegnet til børn, der er begyndt at læse på egen hånd samt højtlæsning. Kapitlerne er korte, og bogen er skrevet i et enkelt sprog, som understøttes af flotte illustrationer.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Operation Mørkemand

Operation Mørkemand