Nedsat pris! Opgavesamling i Erhvervsret: Opgaver, vejledende besvarelser, løsningsmodeller samt vejledning i opgaveskrivning
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Opgavesamling i Erhvervsret: Opgaver, vejledende besvarelser, løsningsmodeller samt vejledning i opgaveskrivning (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Peter Wedel Ranch Krarup

Forlag: Aspiri
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793088108
Udgave: 5. (31-12-2015)
Oplag: 1. (31-12-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Serie: Opgavesamling
Indbinding: Paperback
Sideantal: 262
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
312,30 kr

Status : Mangler pt. fra forlaget.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Denne opgavesamling er udarbejdet som øvelsesredskab til faget Erhvervsret på studierne HD, HA, HH, BA, Polit., merkonom, Akademiuddannelsen, markedsføringsøkonom samt andre studier med lignende pensum.
Opgavesamlingen er et supplement i pensum i Erhvervsret på de respektive uddannelser, herunder særligt Børge Dahl: "Erhvervsjura - i et markedsøkonomisk perspektiv" samt Paul Krüger Andersen m.fl.: "Dansk Privatret". Opgavesamlingen kan imidlertid anvendes, uanset hvilken anden lærebog der måtte anvendes i undervisningen.
Skriftlig besvarelse af juridiske opgaver (cases) kræver en særegen metode, der bedst tilegnes ved flittig opgaveløsning. Nærværende opgavesamling er udarbejdet som både værktøj og øvelsesredskab og som brug til løsning af skriftlige såvel som mundtlige erhvervsretlige opgaver.
Opgavesamlingen indeholder:
i. En vejledning til erhvervsretlig opgaveskrivning.
ii. Løsningsmodeller (skabeloner / dispositioner) som brug til løsning af opgaver inden for de enkelte erhvervsretlige fagområder.
iii. Opgaver inden for de enkelte erhvervsretlige fagområder.
iv. Vejledende besvarelser til de i pkt. iii anførte opgaver (ikke blot rettevejledninger) baseret på de i pkt. ii anførte løsningsmodeller.
Opgaverne varierer i sværhedsgrad, men afviger generelt ikke meget fra de skriftlige eksamensopgaver, der stilles på f.eks. HD- og HA-studiet.
Opgavesamlingen er udgivet af Aspiri A/S, der er en manuduktions- og forlagsvirksomhed, som har udbudt eksamensforberedende kurser siden 1993. Vores kurser har hjulpet mere end 250.000 kursister sikkert gennem eksamenerne på HD, Akademiuddannelsen, cand. merc., HA, finansøkonom, statskundskab, polit., jura, gymnasiale og mange andre uddannelser.

Anmeldelser (0)