Nedsat pris! Opgavesamling i selskabs- og børsret Forstør
Kategorier / sektioner:

Opgavesamling i selskabs- og børsret (Bog, Hæftet)

Forlag: Karnov Group
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 71
Dato for udgivelse: 17-8-2012
Udgivelse: 2. udgave, 2012.
Medforfattere: Erik Werlauff, Peer Schaumburg-Müller
ISBN-13: 9788761932877
Produkt type: Bog
Ophavsangivelse: Erik Werlauff, Peer Schaumburg-Müller
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2001
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

171,15 kr

-7.5%

Vejl. pris: 185,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Opgavesamling i selskabs- og børsret, 2. udg., indeholder en række øvelsesopgaver inden for selskabs- og børsretten og kan anvendes af studerende ved universiteter, handelshøjskoler og andre læreanstalter, hvor der undervises i selskabs-, børs- eller kapitalmarkedsret. Den studerende kan navnlig bruge opgaverne til at udvikle sine færdigheder i konkret problemløsning, bl.a. med henblik på eksamensforberedelse.
Øvelsesopgaverne er opdelt efter sværhedsgrad, således at de både kan anvendes f.eks. på handelsskoler og handelshøjskoler, hvor der alene undervises i forholdsvis grundlæggende selskabsret, herunder på bachelorniveau, og på kandidatniveau på handelshøjskoler og universiteter i selskabs- og børsret, hvor undervisningen er mere specialiseret.
Opgavesamlingen indeholder også vejledninger til besvarelsen af en række af opgaverne, således at disse kan bruges efterfølgende af den, der har søgt at løse opgaven. Besvarelserne kan også anvendes af studerende, der arbejder i studiegrupper i studie- og eksamensforberedelsesøjemed.
Om forfatteren
Peer Schaumburg-Müller er vicedirektør i TDC A/S og ekstern lektor i selskabs- og børsret på CBS, Center for Kreditret og Kapitalmarkedsret, CKK. Han er forfatter og medforfatter til en række bøger og fagtidsskriftsartikler inden for særligt selskabs- og kapitalmarkedsret.
Erik Werlauff er professor, dr.jur., advokat, er forsker og underviser ved Aalborg Universitet og virker endvidere som bl.a. voldgiftsdommer i danske og internationale voldgiftssager. Han er forfatter og medforfatter til en lang række bøger inden for bl.a. selskabs- og kapitalmarkedsret.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Opgavesamling i selskabs- og børsret

Opgavesamling i selskabs- og børsret