Nedsat pris! Opgør i Sinanju Forstør
Kategorier / sektioner:

Opgør i Sinanju (Bog, Hæftet)

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 184
Dato for udgivelse: 30-8-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Medforfattere: Richard Sapir, Warren Murphy
ISBN-13: 9788726009767
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

200,05 kr

-13%

Vejl. pris: 229,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Da et medlem af den hemmelige organisation CURE bliver dræbt, bliver det menneskelige våben Remo og hans læremester Chiun sat til at løse gåden.
Chiun forstår straks, at mordet er et lokkemiddel. Det er hans og Remos arvefjende Nuich, der står bag det.
Chiun rejser til Sinanju, og da Remo er alene, er Nuich lige ved at nå sit mål. Hårdt såret når Remo alligevel at slutte sig til Chiun i Sinanju, hvor det afgørende slag skal slås. Nuich har alle fordelene på sin side – alle på nær en ...
Richard Sapir (1936-1987) var en amerikansk forfatter, der er bedst kendt for sin serie "The Destroyer", som han skrev i samarbejde med Warren Murphy. Den første i serien blev skrevet allerede i 1963, men først udgivet i 1971. Herefter gik det stærkt og "The Destroyer"-serien har nu solgt mere end 30 millioner eksemplarer på verdensplan. Richard Sapir har desuden udgivet en række romaner; heriblandt "Bressio" (1975) og "Quest" (1987).
Den amerikanske forfatter Warren Murphy (1933-2015) har udover sit store arbejde på "The Destroyer"-serien skrevet både romaner og filmmanuskripter. I 2002 grundlagde Murphy sit eget forlag, Ballybunion, der primært udgav bøger med relation til "The Destroyer"-serien."Remo Williams" er titlen på den actionspækkede serie, der første gang så dagens lys i 1971 og med det samme blev en succes med over 150 bind i serien og millionvis af solgte eksemplarer. Serien følger politibetjenten Remo Williams, der bliver uskyldigt dømt til døden. Han undslipper kun, da regeringen beslutter sig for at forfalske hans død og i stedet gøre ham til deres farligste våben i den tophemmelige organisation CURE.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Opgør i Sinanju

Opgør i Sinanju