Nedsat pris! Ophæv tyngdekraften: Helbredelse på trods af al fornuft Forstør
Kategorier / sektioner:

Ophæv tyngdekraften: Helbredelse på trods af al fornuft (Bog, Hæftet)

Af: Caroline M. Myss

Forlag: Borgen
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 247
Dato for udgivelse: 2-9-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Oversætter: Frank Robert Pedersen
ISBN-13: 9788721035976
Produkt type: Bog
Originaltitel: Defy Gravity
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
216,95 kr
epub
41,25 kr

216,95 kr

-22.5%

Vejl. pris: 279,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

»Caroline Myss tilbyder en ny model for transformation og helbredelse, som vil ændre vores måde at opfatte krise og sygdom på. Ophæv tyngdekraften er en bog, man ikke kan komme udenom.«
- Deepak Chopra
I Ophæv tyngdekraften udfordrer Caroline Myss den almindelige strategi ved helbredelse, som går ud fra, at vi altid kan finde grunde til, at tingene sker, som de gør. Det kan vi ikke, og tiden er inde til at undersøge en model for helbredelse, der fører os ind i dybere sandheder. Inspireret af mennesker, som har overvundet sygdomme - fra kræft til fremskreden diabetes - bruger Myss de store mystikeres visdom og viser, hvordan deres skrifter giver en anden forståelse af det åndelige grundlag for helbredelse.
Baseret på disse undersøgelser indfører Myss en model, der bygger på indsigt i forholdet mellem vores syv skyggelidenskaber og vores syv indre nådegaver.
Et vigtigt element i denne indfaldsvinkel til helbredelse er inddragelsen af sjælen, som vi oplever, når vi opgiver vores søgen efter fornuft og arbejder i harmoni med de mystiske love, der styrer vores liv. Denne viden er nøglen til at forstå, hvad det vil sige at ophæve tyngdekraften og bryde igennem den almindelige tænknings begrænsninger, så vi ser, hvordan vi kan gøre en ende på personlig lidelse og finde mod til at opbygge et nyt liv.
Caroline Myss er intuitiv healer og har været aktiv inden for energimedicin og menneskelig bevidsthed i mere end 20 år. Hun er kendt for bl.a. Sjælens anatomi og Sjælens kontrakter.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ophæv tyngdekraften: Helbredelse på trods af al fornuft

Ophæv tyngdekraften: Helbredelse på trods af al fornuft