Nedsat pris! Oplev Island: 16 rejse-essays
Kategorier / sektioner:

Oplev Island: 16 rejse-essays (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Morten Stender

Forlag: Trykværket
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793063198
Udgave: 1. (07-01-2015)
Oplag: 1. (08-01-2015)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 156
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Denne samling på 16 rejseessays repræsenterer et udvalg af rejser til Island, hvor jeg mere end noget andet sted i verden oplever, at nuet får evighedskarakter. Landet giver mig en følelse af at være født på ny – opladt i krop og sind – allerede når flyet sætter hjulene på jorden i Keflavik,og stewardessen byder: ”Velkomin heim.”

Første gang, jeg landede på Island i 1970 efter 1 års ophold i USA, følte jeg, at jeg kom hjem, da jeg steg ud på landingsbanen i Keflavik og fik en stærk trang til at udforske den magiske dragning mod et stort set ukendt land. Følelsen har holdt sig i foreløbigt 45 år, og jeg har i forbindelse med alle mine rejser skrevet under opholdene, eller lige efter jeg kom hjem, mens indtrykkene var friske. Så mine essays repræsenterer også en livsrejse med et voksende eksistentielt fokus. 

Min intention med denne lille bog er at give mine oplevelser videre, så de eventuelt kan inspirere mine læsere til at tage turen Island rundt.Jeg vil anbefale, at man giver sig god tid, når man rejser til Island. Hvis du har lyst til at medbringe bogen, kan den bruges som en inspirationskilde til at planlægge ruten. I indholdsfortegnelsen er essayene fortløbende nummererede, svarende til en rejse Island rundt mod uret. På kortet kan du følge ruten, hvor oplevelserne har fundet sted.

God rejse!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Oplev Island: 16 rejse-essays

Oplev Island: 16 rejse-essays