Nedsat pris! Oplevelsen af Kundalini
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Oplevelsen af Kundalini (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Lee Sannella

Forlag: Zosma
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 134
Dato for udgivelse: 29-12-2003
Udgivelse: 1. udgave, 2003.
Oversætter: Thomas Valentin
Illustrator: Stine Holtan
ISBN-13: 9788790563356
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Originaltitel: The Kundalini Experience
År for denne udgave: 2003
Første udgivelsesår: 2003
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

»I et mørkt rum sidder en mand alene. Hans krop gennemrystes af muskelkramper. Ubeskrivelige fornemmelser og stærke smerter iler fra fødderne , op ad benene og over ryggen og nakken. Hovedet føles, som det skulle sprænges. Inde i hovedet lyder en buldrende larm og skærende høj fløjten. Hænderne brænder. Han føler, at kroppen sønderrives indefra. Men pludselig bryder han ud i latter og overstrømmes af en lykkefølelse. 
Et psykotisk tilfælde? Nej, det er en psyko-fysiologik forvandling, en ´genfødsels`-proces, lige så naturlig som en fysisk fødsel. Det forekommer kun patologisk, fordi symptomerne ikke ses i relation til resultatet: Et psykisk forvandlet menneske.«
Mange mennesker har hørt om det særlige fænomen, kundalinivækning. Igennem årene har et voksende antal mænd og kvinder stiftet bekendtskab med fænomenets ytringsformer. I visse tilfælde har oplevelsen meget alvorlige fysiske og psykiske eftervirkninger. Bogen her giver en enkel og afmystificerende forklaring på den underfundige oplevelse af kundalini. Den virker til beroligelse af kundalinis ´ofre´, som til tider er bange for, at de er ved at miste forstanden.
Med et oplag på over fyrre tusinde er, Oplevelsen af Kundalini af Lee Sannella, M.D. blevet en klassiker i studiet af mysticisme og anderledes bevidsthedstilstande.
Lee Sannella, Psykiater og øjenlæge, er grundlægger af Kundalini Klinikken i San Francisco. Han er en pionér indenfor den psykiatriske forståelse af fænomenet Kundalini. 
»Igennem årene har vi anbefalet den her lille juvel i vore forelæsninger og seminarer og nævnt den oftere end nogen anden bog... Et uvurderligt gennembrudsværk.«
-Stanislav Grof, M.D. og Christina Grof, forfatter til Spritual Emergency.

Anmeldelser (0)