Oplevelser: koblinger og transformationer Forstør
Kategorier / sektioner:

Oplevelser: koblinger og transformationer (Bog, Hæftet)

Forlag: Aalborg Universitetsforlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: ExCITe-serien.
Sideantal: 260
Dato for udgivelse: 3. kvartal 2006
Udgivelse: 1. udgave, 2006.
Nr. i serien: Bind: 1,
Redaktion: Christian Jantzen - Jens F. Jensen
ISBN-13: 9788773077627
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

105,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Oplevelser er mellemledet mellem sansning og erfaring. Når vi oplever noget, knyttes der indsigt, mening og formål på vores indtryk. Oplevelser får os til at erkende vores omverden og os selv på nye spændende måder. Derfor handler oplevelser om koblinger og transformationer.
Oplevelsesøkonomien bygger desuden på helt nye samfundsmæssige forandringer og konstellationer. Grunden til den megen fokus på oplevelsesøkonomi i disse år er netop, at oplevelseserhvervene synliggør de transformationer, som lige nu finder sted i erhvervsstrukturen. Arbejdspladser i traditionelle erhvervssektorer flytter til udlandet. I fremtiden skal vi i højere grad leve af innovative varer og tjenester og af de unikke produkter, som ikke uden videre kan flyttes, fordi de er stedsbundne. Oplevelsesøkonomi drejer sig om nye kreative tilgange til produktudvikling og om fremstilling af unika, der kobler forbrug til et særligt rum og en bestemt tid - og derved frembringer mindeværdige oplevelser. På den måde drejer også selve udviklingen af en oplevelsesøkonomi sig om koblinger og transformationer.
Hensigten med Den Skandinaviske Oplevelseskonference, som blev afholdt på Nordjyllands Kunstmuseum den 3.-4. oktober 2005, var netop at skabe grobund for nye kreative koblinger og alliancer mellem private virksomheder, offentlige myndigheder, udøvende kunstnere og undervisere og forskere.
Bogen består af indlæg og foredrag, som blev præsenteret på konferencen - flere af dem dog kraftigt bearbejdede og udvidede i forhold til præsentationen på konferencen - og rummer desuden et par bidrag, som er blevet til i forbindelse med og i forlængelse af konferencen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Oplevelser: koblinger og transformationer

Oplevelser: koblinger og transformationer