Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Orientekspressen: En togrejse (Bog, Indbundet)

Af: Torbjørn Færøvik

Forlag: Kristeligt Dagblads Forlag
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 500
Dato for udgivelse: 19-9-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
Oversætter: Lone Østerling
ISBN-13: 9788774674160
Produkt type: Bog
Originaltitel: Orientskspressen
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Norsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (Udk. 19-09-2019)

Forventes på lager: 19-09-2019

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kinaekspert og journalist Torbjørn Færøvik inviterer læseren med på en legendarisk og underholdende rejse fra London til Samarkand med den gamle togforbindelse Orientekspressen som forbillede. Undervejs bliver læseren både klogere på den sagnomspundne togforbindelse og på de mange lande, man kører igennem.Orientekspressen var navnet på en eksklusiv togrute fra Paris til Istanbul, der var i drift fra 1883 frem til 1977. En togtur, der især er blevet berømt takket være krimiforfatteren Agatha Christie, som lader et af sine mest berømte mord foregå om bord på toget. Hun er blot en af de mange andre forfattere og historiske personer, der gennem tiden har taget den lange rejse fra vest mod øst – eller øst mod vest.
Undervejs fortæller Torbjørn Færøvik med indlevelse og indsigt om de lande, han rejser igennem. Især de østeuropæiske lande og deres blodige fortid som kommunistiske diktaturer får liv. Når man genopliver og genoplever den gamle Orientekspressen, rejser man fra det kendte Europa til det ukendte og ofte fremmedartede Østen. Færøvik lader af samme grund sin rejse slutte i Samarkand, der var hovedbyen for den berømte handelsrute Silkevejen.
Orientekspressen genopliver togturen som langsom og bæredygtig rejseform med tid og plads til at lade sansninger, indtryk og re eksioner rodfæste sig.
Om forfatteren
Torbjørn Færøvik, født 1948, er cand.phil. med speciale i kinesiskhistorie, foredragsholder og skribent. I næsten tre årtier var hanjournalist ved blandt andet Arbejderbladet og NRK, hvor han var udenrigskorrespondent fra 1991-99. Han har udgivet ?flere anmelderroste rejseskildringer fra især Kina og Østasien og er til dato den eneste norske forfatter, der har modtaget den prestigefyldte Bragepris hele tre gange.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Orientekspressen: En togrejse

Orientekspressen: En togrejse