Ost Forstør
Kategorier / sektioner:

Ost (Bog, Papbog)

Forlag: Turbine
Format: Papbog
Sprog: Dansk
Serietitel: Det finere italienske køkken
Sideantal: 143
Dato for udgivelse: 9-8-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Oversætter: Birgit Fuglsang, Ole Lindegård Henriksen
ISBN-13: 9788770905466
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Originaltitel: Il formaggio
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Italiensk
Udgave: 1
Oplag: 1

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

220,90 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

 I Ost kan du læse om alle de vidunderlige oste, der kommer fra italien, og finde inspiration til at bruge dem - alene og i velsmagende retter. Bogen indledes med et afsnit om ostens oprindelse, produktionsteknik og de mest berømte ostetyper gennemgås. Lav fx en lækker omgang tagliatelle med radicchio, rucola og gedeost, eller server en svampet spinatomelet med bøffelmozzarella. Bagerst i bogen kan man gøre stjernekokkene kunsten efter, når de afslører deres bedste opskrifter med ost. Lav fx Silvio Battistonis Parmasan-soufflé med sort norcia-trøffel.
Til hver opskrift angives sværhedsgrad, forberedelses- og tilberedningstid og forslag til vin, der passer til.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ost

Ost