Nedsat pris! Otte mænd Otte uger: En guide til facilitering af mandegrupper
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Otte mænd Otte uger: En guide til facilitering af mandegrupper (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Jørgen Juul Jensen

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788743099475
Udgave: 1. (16-08-2019)
Oplag: 1. (17-08-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Paperback
Sideantal: 148
Illustrationer: Ja
Originalsprog: Dansk

Status : Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Otte mænd samles hen over otte uger omkring otte temaer, der forbinder dem omkring en fælles livsudfordring. Denne bog er skrevet til dig, der søger inspiration til at facilitere livsstyrkende og meningsskabende gruppeprocesser for mænd, hvor samlivet slår knuder.
I bogen deler Jørgen Juul Jensen ud af det gruppesamtaleformat, som han har udviklet, afprøvet og undervist i gennem 14 år. Dels i Mandecentret København og dels i et samarbejde med Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark og Socialt Udviklingscenter.
Bogen tilbyder læseren en "gør det selv guide", der indeholder et teoretisk perspektiv, en række metodiske greb til at facilitere komplekse gruppeprocesser og ideer til hvordan de enkelte gruppemøder kan gribes an. Alt er spækket med spændende spørgsmålstyper.
Det er forfatterens erfaring, at når mænd mødes i et nærende fællesskab omkring nogle af de samme udfordringer, lærer kunsten at lytte og agere vidner til hinandens fortællinger, kan det gøre en verden til forskel. Det er denne proces, hvor der skabes et rum for personlig og fælles bevægelse, forfatteren ønsker at bidrage til.
Bogen giver et indblik i mænds udfordrede position i samfundet og tilbyder et udsyn til den stille kulturrevolution, som foregår i det daglige samspil i familien og mand og mand imellem. Du er hermed inviteret til at være med i skabelsen af bedre sociale verdener.
"Otte mænd Otte" uger finder i dag bred anvendelse rundt i landet, og forfatteren bistår gerne, hvis du/ I vil guides på vejen.

Anmeldelser (0)