Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Overlevelse og succes: erhvervslivet møder stammelivet - lektioner i hvordan man overlever som virksomhed og får succes, givet af folk med ultimativ overlevelsesevne (Bog, Spiralryg)

Af: Jo Owen

Forlag: Birmar
Format: Spiralryg
Sprog: Dansk
Sideantal: 139
Dato for udgivelse: 6-4-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Oversætter: Lenette Bøgelund Mortensen
Illustrator: Anthony Willoughby
ISBN-13: 9788791269639
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Marianne Stig Duehart
Fotograf: Anthony Willoughby
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Originaltitel: Tribal Business School
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

180,95 kr

-17%

Vejl. pris: 218,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen Overlevelse og succes - Erhvervslivet møder stammelivet er en serie af rejser i en søgen efter den ultimative forretningshemmelighed; hemmeligheden om, hvordan man overlever og får succes. Rejsen går fra en af de bedste og en eller to af de værste organisationer i verden til stammer i Papua Ny Guinea, Tuareg-folket i Sahara, samerne i Arktis og nomaderne i Mongoliet.
Rejserne viser, hvordan stammer overlever under ekstremt hårde betingelser i mange generationer, mens forretningsimperier kan opleve enorm succes for kort tid efter at falde sammen. Inden for de seneste 25 år er over 80 % af de mest succesfulde virksomheder i USA og Storbritannien enten gået til grunde eller blevet overtaget af andre - måske kan vi lære noget af de sidste overlevende.
Overlevelse og succes - Erhvervslivet møder stammelivet undersøger alle de aspekter, der afgør, om virksomheder overlever og får succes, herunder:
- Den uretfærdige konkurrences kunst: Hvordan man nedlægger en løve og  en konkurrent
- Ledelse: Fra karisma og inspiration til ansvarlighed, mod og hjælpsomhed - Organisation og opgivelse af jagten på perfektion: En søgen efter tilpasning og fokus
- Kultur og værdier: respekt for individet eller respekt for samfundet?
- Informationsteknologi: Stol på budbringeren frem for budskabet

Overlevelse og succes - Erhvervslivet møder stammelivet er yderst informativ, gennemført original og ganske underholdende.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Overlevelse og succes: erhvervslivet møder stammelivet - lektioner i hvordan man overlever som virksomhed og får succes, givet af folk med ultimativ overlevelsesevne

Overlevelse og succes: erhvervslivet møder stammelivet - lektioner i hvordan man overlever som virksomhed og får succes, givet af folk med ultimativ overlevelsesevne