På diplom. At lære som voksen (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Karen Egedal Andreasen, Henriette Duch, Karin Hartje Jakobsen, Bodil Lomholt Husted, Bente Lausch, Birthe Lund, Bjarne Wahlgren

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702288742
Udgave: 1. (05-08-2019)
Oplag: 1. (05-08-2019)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 90
Fagredaktør: Henriette Duch
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
215,90 kr
215,90 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En studiebog til erhvervsskolelærere, som skal til at tage eller er i gang med en pæ­dagogisk diplomuddannelse, fx Diplomuddannelse i Erhvervspæda­gogik.

Denne antologi er en studiebog, som har til formål at gøre det lette­re og mere spændende at være studerende som voksen. Bogen kan gøre studiet lettere ved at give nogle helt håndgribelige værktøjer til, hvordan man fx tager noter og går til eksamen. Antologien temati­serer også, hvad det kan tilføre et uddannelsesforløb, at man som voksen har erfaringer og er ansat på en arbejdsplads. Desuden præ­senterer antologien flere vinkler på, hvordan man fagligt og person­ligt kan udvikle sig gennem en uddannelse og anvende uddannelsen på en arbejdsplads, fx en erhvervsskole.

Antologien er for studerende og ledere, som gerne vil vide mere om, hvordan man kan kvalificere sit eget eller ansattes studieforløb, så en diplomuddannelse bidrager til udvikling af professionalisme både for den studerende og for arbejdspladsen.

Anmeldelser (0)