Nedsat pris! På egne præmisser: Putin og det nye Rusland Forstør
Kategorier / sektioner:

På egne præmisser: Putin og det nye Rusland (Bog, Paperback)

Af: Jens Jørgen Nielsen

Forlag: Frydenlund
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 253
Dato for udgivelse: 1-8-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788771180398
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

216,65 kr

-13%

Vejl. pris: 249,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Er Putin den onde selv? Eller er det de vestlige medier, der tegner et ensidigt og karikeret billede af Rusland og landets præsident? Ruslandsekspert Jens Jørgen Nielsen søger i bogen at vende op og ned på mange myter om russerne og russisk politik og at se på landet på dets egne præmisser.
Bogen er dog ikke et forsvar - hverken for Putin eller alt, hvad der er sket i landet. Men ifølge forfatteren er vores fokus på Rusland og Vladimir Putin alt for ensidigt. Putin er ingen engel, men russerne kan lide ham - og det er der mange grunde til.
I Vesten ser vi Putin som den onde antidemokrat, mens vi hylder Jeltsin som russernes store helt, der gjorde en ende på kommunismen. Hvorefter Putin dukkede op på den politiske scene og lagde sin jernhånd over landet.
Men mange russere anser Putin for at være manden, der reddede Rusland ud af det miskmask, Jeltsin efterlod: økonomien var i knæ, statapparatet smadret til ukendelighed, der blev leflet for Vesten, og lovløsheden eskalerende i de enkelte regioner.
I dag er Rusland velstående og gældfrit med en stabil økonomisk vækst og en kæmpe valutabeholdning. Mange vestlige politikere er dog stadig bange for en stærk russisk stat. Bogen viser, hvorfor Putins politik nyder en bred opbakning i den russiske befolkning, og forsøger at give en vestlige læser et nyt, fordomsfrit blik på Rusland.
Jens Jørgen Nielsen er cand.mag. i idéhistorie og historie, tidligere nyhedskorrespondent i bl.a. Rusland og taler flydende russisk. Han er konsulent og underviser i kommunikation og kulturforskelle. Derudover er han kulturguide i bl.a. Polen, Irland og Tjekkiet og har tidligere arbejdet for FOA samt den danske ambassade i Estland.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

På egne præmisser: Putin og det nye Rusland

På egne præmisser: Putin og det nye Rusland