Nedsat pris! På første række
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

På første række (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Camilla Louise Moe

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792622914
Udgave: 1. (03-06-2011)
Oplag: 1. (03-06-2011)
Første udgivelsesår: 2011
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 187
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Fagredaktør: Jesper Kirkebæk Pedersen
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Status: Forventes at udkomme i uge 22

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Lena er ulykkelig, fordi hun har mistet sin bror, Tom.
På hospitalet møder hun den unge kræftpatient Jesper, som hun fatter stor sympati for. De mødes ganske tilfældigt flere gange, og det går op for hende, at hun er forelsket i ham. Det bliver da også til en kort romance, men dermed er idyllen dog ikke sikret. De har begge store følelsesmæssige problemer. Lena skal lære at leve uden sin bror og kæmper for at finde ud af, om deres forhold egentlig var så godt, som hun altid har troet, og Jesper føler sig svigtet af sin far. Dertil kommer at Jespers søster, Charlotte, ikke kan acceptere Lenas tilstedeværelse i Jespers liv.
***
Om forfatteren:
Camilla louise Moe er uddannet socialrådgiver og tjener. Hun har udgivet digtsamlingen ”I egoismens favntag” hos e-forlaget, samt to digte i antologien ”De Udvalgte” fra Forlaget Litera.
***
Flaptekster:
Uddrag af bogen:
Hun havde ikke set ham. Hendes blik havde forandret sig til en slags tunnelsyn, som om der var én, der havde syet en lang, sort sytråd ind i hendes pupil og nu stod derovre, bag det afpillede træ, og trak. Det, der var i hendes øjenkrog, havde hun troet var et taxaskilt, men da det begyndte at bevæge sig, drejede hun hovedet og så en ung mand midt i tyverne stå og betragte hende. Han var høj og tynd og iført en dynejakke, som den lyseblå sygehusdragt stak ud under. Han holdt fast i skiltet med den ene hånd, i den anden, en næsten udbrændt smøg. Han nikkede, og hun stivnede. Hun havde ikke lige været forberedt på høflig, normefterlevende opførsel. Sådan noget behøvede man ikke på et sådan et sted. Det var helle. Det vidste alle.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

På første række

På første række