Nedsat pris! På hjul gennem Perleporten: Roman
Kategorier / sektioner:

På hjul gennem Perleporten: Roman (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Henrik Kruse

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771458442
Udgave: 1. (16-04-2015)
Oplag: 1. (17-04-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Indbinding: Paperback
Sideantal: 324

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Roman om en gruppe midaldrende mænd med det til fælles, at de bor I Aarhus og har kræft. Sagt med et kierkegaardsk udtryk lider vi alle af en sygdom til døden. Når mennesker midt i livet rammes af kræft, bliver vi mindet om vores uundgåelige skæbne. Om de tanker og reaktio-ner, det sætter i gang, kredser denne romans mest tætskrevne sider.
På de hurtigt læste sider, som er de fleste, følger vi en gruppe midaldrende mænd og et par enkelte kvinder (i kulissen), der får tiden til at gå med at sparke dæk, drømme om gamle biler og filosofere over tilværelsen.
Ud over at fortælle en god historie, har min intention været at tage læseren med ind i en maskulin verden, der i sin lettere karikerede udgave viser sammenhængen mellem overflade og dybde. Maskulin integritet … uden at det skal lyde for ambitiøst!
Elinas illustrationer har udviklet romanens persongalleri. Hun har formået at sætte sig ind i min mandeverden, og mødt de forskellige typer på deres betingelser. Vort samarbejde har på alle måder været til stor inspiration og fornøjelse.
Min første bog, "Mand på rejse", udkom i efteråret 2014. Den blev skrevet med en større uro og selvkritik. ’Kunne jeg overhovedet skrive, så nogen ville få noget ud af det?’ Først og fremmest tak til alle jer, som har givet mig skulderklap og respons på den. Det har givet mig blod på tanden!
"På hjul gennem Perleporten" er skrevet med en let pen. Inspirationen har flydt i en lind strøm, og det har ikke været vanskeligt at få den overført til papiret. Netværket af mænd på Hejmdal er den direkte inspirationskilde til romanen. Det har været en fornøjelse at komme ind fra sidelinjen (som an-sat) og alligevel føle sig ligeværdig og som et fuldgyldigt medlem af holdet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

På hjul gennem Perleporten: Roman

På hjul gennem Perleporten: Roman