Nedsat pris! På må og få Forstør
Kategorier / sektioner:

På må og få (Bog, Hæftet)

Af: Randi Allerup

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 351
Dato for udgivelse: 13-11-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788771906752
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Britt Dahl Jensen
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
188,70 kr
epub
91,45 kr

188,70 kr

-24.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Teksterne i På må og få er henlagt til mange forskellige destinationer i verden, for hvordan udspiller livet sig i henholdsvis Silkeborg og Mumbai? Hvordan reagerer mennesker på livets tilskikkelser, og hvad er det, der karakteriserer mennesker liv på godt og ondt? Teksterne henter inspiration fra forfatterens eget liv tilsat en god portion fiktive begivenheder eller hændelser, som forfatteren blot har hørt om, og som får hende til at konkludere: ”I virkeligheden er mennesket ikke særlig intelligent! Vi burde være skabt med flere hjerneceller, så havde der ikke været så megen ondskab i verden.”       
Uddrag af bogen  
Så beslutter de at tage videre til Sydindien, som de har hørt så meget om, og her får de arbejde i et cafeteria. Nu har de sparet nogle rupis sammen til et værelse. Her trives de godt, og når de har fri, tager de rundt i landet. De er bl.a. nede på sydspidsen og ser Ghandis Memorial, som er meget smuk. De er også ude på den lille ø ud for fastlandet, hvor der er en stor statue af Indiens mest læste forfatter. Efter 3 års forløb tager de til Mumbai, hvor der er en masse at opleve. Her kommer de i kontakt med en børnehave, hvor de får lov til at arbejde.         
Om forfatteren 
Randi Allerup (f. 1943 i Hampen) debuterede som 72-årig i 2015, hvor hun udgav to bøger, erindringsbogen Højt at flyve om sit liv som maniodepressiv, og Min perlerække, som er en beskrivelse af mennesker, som har betydet meget for hende. På må og få er hendes femte bogudgivelse. Randi Allerups skrivestil er ærlig og direkte og kommer fra hjertet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

På må og få

På må og få